MUHTEŞEM HAFTA SONU ETKİNLİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen trekking etkinliğinde Bozüyüklü gençler Erikli Köyü’nden Atatürk Köşkü’ne kadar yürüdü.


Eğitmenler ve beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte gençler eşsiz doğası ve temiz havası ile yaylalarına hayran kalırken yürüyüş Atatürk Köşkü’nde sona erdi.

 

 

Etkinliğe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da katılarak gençlerle sohbet etti ve deneyimlerini paylaştı.Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bizler Bozüyük Belediyesi olarak sizlerin içinde bulunduğunuz yoğun eğitim programı ve yaşadığınız sınav stresini biliyoruz. Sizleri rahatlatmak için ve doğanın güzelliklerinin farkına varmanız için bu etkinliği düzenledik. Sizlerin mutluluğu ve neşesi bizim için çok önemli” dedi.

 

 

Yürüyüş Atatürk Orman Köşkü’nde sona ererken burada öğrencilere köfte ve sucuk ikramında bulunuldu. Yemeğin ardından Bozüyük Belediyesi dans ve spor eğitmenleri çocuklar ile birlikte dans ederek eğlenceyi doruğa ulaştırdı. Gençlerin memnuniyeti gözlerinden belli olurken okul stresi içinde bulunan öğrenciler harika bir hafta sonu geçirerek kendilerini dinlendirdiler.

MUHTEŞEM HAFTA SONU ETKİNLİĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin