NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKOKULU’NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda yeni düzenlenen okul kütüphanesi, Masal Sınıfı, Fen Bilgisi Sınıfı, Atatürk Köşesi 15 Temmuz Şehitler Köşesi ve Tarih Köşesi Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in de katıldığı açılış töreni ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu düzenlenen törenle açıldı.

 

Törende Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan okul kütüphanesi ve okulun kendi imkânları ve yardım sever vatandaşlar tarafından yapılan Masal Sınıfı, Fen Bilgisi Sınıfı, Atatürk Köşesi 15 Temmuz Şehitler Köşesi ve Tarih Köşesi’nin tek tek açılış kurdeleleri kesilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu.

 

Açılışı yapılan her bölümü gezen Milletvekili Eldemir ve beraberindekiler Okul Müdürü Tetik’ten bilgi aldı.

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir burada yaptığı konuşmada “İnsan yetiştirmek kadar önemli bir şey yok” diyerek okula kazandırılan bu değerli hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Başkan Bakıcı ise “Nasip olursa bu yıl 11. sınıflardaki tüm çocuklarımızı Çanakkale Ruhunu yaşamaları için Çanakkale’ye götüreceğiz. Daha sonrada inşallah ilkokullarla ilgili bir projemizi daha hayata geçireceğiz. Biz yapmış olduğumuz tüm projelerde çocuklarımızın eğitimi en üst seviyede almasını hedefliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi destek bizden başarı onlardan. Ben bu okulda ve diğer okullarda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Muhakkak diğer okul müdürlerimizin de projeleri vardır. Bunları bizde hayata geçirmekte oldukça hevesliyiz” dedi.

NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKOKULU’NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin