O Süre İçinde Eksikliğin Giderilmesi İstendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayram öncesi gıda denetimleri gerçekleştirildi.

Gıda kontrolörleri ile bazı işletmeleri denetleyen İl Müdürü Necmettin Yoldaş, yıl boyu rutin olarak devam eden gıda denetimlerinin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi il ve ilçe müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak devam edildiğini bildirdi.

Şekerleme ve şuruplu tatlılar, et ve et ürünleri ile her türlü üretilen temel gıda maddelerine yönelik sağlıklı üretimin gerçekleşmesi, çalışan ve işyeri hijyeni, mevzuata uygun gıdanın satışa sunulması konularında denetimlerin yapıldığını anlatan İl Müdürü Yoldaş, ”Yapılan denetimlerde insan sağlığını tehlikeye düşürecek düzeyde bir olumsuzluk gözlenmemiş olup, eksikliğin riskine göre olumsuzlukların yaşandığı yerlere süre verilerek o süre içinde eksikliğin giderilmesi istendi. Bu bağlamda tüketicilerimizin mümkün olduğunca aldıkları ürünlerin etiket bilgilerine ve muhafaza koşullarına dikkat etmeleri, gıda ile ilgili her türlü şikâyetlerini Bakanlığımızın Alo Gıda 174 Hattı’na bildirmeleri vatandaşlık görevidir.” dedi.

O Süre İçinde Eksikliğin Giderilmesi İstendi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 101 de

    Cevapla
  2. 101 de jelibona bakarak mi denetim yapildi anlayamadim.ayrica pastanenin de dekorasyonuna bakarak 1 yil kadar onceki fotosu oldugunu soyleyebilirim

    Cevapla
  3. Efendim bu görevli arkadaşlar Erfaya gitmezler kapdan işi hallederler A101 e gitmezler böyle millete 2 jelibona bakıyormus gıbı yaparlar Bime gitmezler gittigi zaman saniyede çıkarlar hadi yiyorsa ceza kesin ama gariban kücük işletmeye gelince ceza yagdırılar neymiş görevi yerine getiriyoruz allah bildigi gibi yapsın yadiginiz içtigniz burnunuzdan gelsin yeter artık yeter esnaf kalmadı bilecikte

    Cevapla
    • Kesinlikle haklisiniz.memurlarin birine biraz para yedirseniz dukkaninizda agirlasaniz hani isiniz hallolmustur zaten.sadece memura yonelikte degil elbet belediye baskanlarina varana kadar boyle.

      Cevapla
Bizi Takip Edin