ODA TARAFINI SEÇTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil’in “tüm gücümle destekliyorum” diyerek sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

 

Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, sosyal medya üzerinden yayınladığı “Belediye Meclis Üyesi olarak, hem de Bilecikli kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak bu seçimde kendisini tüm gücümle destekliyorum” diyerek AK Parti Bilecik Milletvekili 1’inci sıra adayı Selim Yağcı’ya gönderme yaptı.

 

Bağımsız Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren Erdoğan Yeşil, AK Parti Bilecik Milletvekili 1’inci sıra adayı Selim Yağcı ile birlikte fotoğrafını paylaştı.

 

Erdoğan Yeşil’in Sosyal Medya Paylaşımı

İçim yandı benim, içim.
Daha 3 gün önce şehidimizi defnettik Bilecik’te. Selahattin Demirtaş’ı içerden çıkarmak isteyenlerle nasıl birlikte olabiliriz? Nasıl beraber olabiliriz?

 

200 yıllık büyük bir savaşın son darbesi için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef göstererek, ASLINDA bayrağımıza, vatanımıza ve geleceğimize, tüm güçleriyle saldıran küresel güçlere ve onların içimizdeki SİYASİ DESTEKÇİLERİNE karşı Erdoğan Yeşil olarak; 
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Söz konusu VATAN’sa, gerisi teferruattır” sözünü her zamanki gibi emir kabul ederek, bütün teferruatları bir kenara bırakıyorum…

 

24 Haziran sadece bir seçim değildir. Bu devletin ve milletin bir beka meselesidir. Devletin ve milletin bekası için biz de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a millet olarak hep birlikte sahip çıkacağız.

 

Belediye Başkanlığı döneminde, birlikte görev yaptığımız sürede kimi zaman eleştirdiğimiz, kimi zaman da desteklediğimiz Sayın Selim Yağcı’nın, Milletvekilliği adaylığının BİLECİK’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Bilecik’i tanıyan, bilen ve sorunlarının farkında olan Sayın Selim Yağcı’nın, Bilecik halkının beklentilerini en üst seviyede yerine getireceğine olan inancım nedeniyle, hem Belediye Meclis Üyesi olarak, hem de Bilecikli kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak bu seçimde kendisini tüm gücümle destekliyorum.

 

Tüm dost ve hemşehrilerime en derin saygılarımla..

ODA TARAFINI SEÇTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. Karşılığında ne alacaksın?

    Cevapla
  2. Ne gücü var ki tüm gücüyle desteklicekmiş. 1 tane oyu var işte

    Cevapla
  3. 6 Haziran 2018, 12:23

    Neden aday adaylığı zamanında değilde , Adaylık sıralaması açıklandıktan sonra destekleme kararı aldın. Bu insanları düşündürmeyecek mi sy. Yeşil. Madem Başkan Bey i desteklemek istiyorsun neden aday adayıyken bu paylaşımı yapıp. 1. sıra adayı gösterilsin gösterilmesin Başkanımızın yanındayız demedin de 1. sıra aday zaten kazanır bari bende destekliyorum diyim de vekil seçilince biz destek verdik diyebileyim gayesine kapıldın? Manidar paylaşım.

    Cevapla
  4. Sözde CHP kanadındaki arkadaşlar başlamışlar yine kötüleme karalama çalışmalarına..Adam HDPKK ya destek veren bir oluşum içinde olamam diyor.Aday kim olmuş nasıl olmuş bu çokda önemli değil.Siz Hainlere destek vermeye devam edin…Anca uzaktan bçyle atıp tutarsınız…Tebrik ediyorum sizi Erdoğan bey…

    Cevapla
  5. Selim yağcı yada Belediyeyi, Sayın Erdoğan bey eleştirdiğinde,Paylaşımlarına destek veremeyen zihniyet şimdi burada klavye delikanlılığı yapmasın..

    Cevapla
  6. Ak partinin Bu zorlu döneminde omuz vermesi gerçekten takdire şahan..

    Cevapla
  7. 7 Haziran 2018, 11:11

    Selim Yağcının kapısında temizlikçi olurum demen yeterli idi.

    Cevapla
  8. REKLAMASYON BUNLAR…

    Cevapla
  9. bu adamı chp ye sokanlar utanmalı benceee

    Cevapla
  10. 7 Haziran 2018, 22:54

    Çok doğru bir karar Yeri gelir babamızı bile elestiririz konu vatan olunca tek yürek oluruz şuana kadar desdek verdik bundan sonrada yanındayız Selim beyin bakıldığında Bilecigi en iyi kendisi bilir Recep Tayip Erdoğan bir karar verdiyse en doğru karardır bizede destek olmak düşer insallah 2 de 2

    Cevapla
  11. helal olsun erdogan abiye secimin parti meselesinden ziyade Türkiye yi bitirme projesi oldugunu gormus Allah ebedennrazi olsun

    Cevapla
  12. chp nin fetoyla hdp yle ic ice oldugunu gorup hala oy verenler utansin erdogan abi gormus gercekleri

    Cevapla
  13. ahahahaha

    Cevapla
Bizi Takip Edin