ÖĞRENCİ TAŞIMA GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Bozüyük’te “Öğrenci Taşımada Güvenlik” toplantısı gerçekleştirildi.


Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bozüyük Jandarma Genel Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKCÜ, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis ÇELİK, Okul Müdürleri ve öğrenci servisçileri katıldı.

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda ilk olarak konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER “Yapılan araştırmalar sonucunda edindiğimiz verilere göre; ülkemizde her 100 öğrenciden 40’ı okuluna ulaşımda öğrenci servislerini kullanmaktadır. Bizlere düşen öncelikli görev ulaşımları sırasında öğrencilerimizin güvenliğini sağlamaktır” dedi.

 

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından denetleme ve kontrollerin düzenli olarak devam ettiğini belirten GÜNER, yaptığı sunum ile salonda bulunan katılımcılara öğrenci servislerinde bulunması gereken zorunlu donanımları ve bu donanımların bulunmadığı hallerde meydana gelebilecek kazaları anlattı.

 

Sunumun ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKCÜ ise yoğun programı nedeni ile Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın toplantıya katılamadığını belirterek; “Bozüyük Belediyesi olarak öğrencilerimizin güvenliği için üzerimize düşen ne görev varsa onu yerine getirmekteyiz. Bu konu hepimizin hassas davranması gereken önemli bir konu. Ailelerin çocuklarının güvenliğinden emin olduğu bir sistem için Emniyet Müdürlüğü ve okullar ile yapılacak her çalışmada yer alacağız” dedi.

 
Yapılan sunumların ve konuşmaların ardından Bozüyük Emniyet Müdürü toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

ÖĞRENCİ TAŞIMA GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin