Öğrencilerinden Öğretmene Son Şaka

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

42 yıllık meslek hayatını bitirerek emekli olan öğretmenlerine Bilecik Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, tahmin edemeyeceği bir şaka hazırladı.

Dilekçesini vermek üzere okul binasına giren Muhasebe ve Finansman Öğretmeni Erdoğan Aytan’ın öğrencileri, otomobilinden bir şey alacağız diyerek arabasının anahtarını istedi.

 

Aracın ön camına ve kaputuna öğretmenleri ile ilgili duygularını yazan kağıtlar yapıştıran 12/A sınıfı öğrencileri, tüm otomobili streç ile kapladı.

 

Hazırladıkları şaka bittikten sonra Erdoğan Aytan’ı çağıran öğreciler, belki de ömrü boyunca unutamadığı manzara ile karşılaştı.

 

Arabasını gördükten sonra şaşkınlığını gizleyemeyerek duygulanan ve öğrencilerine kızmayan Erdoğan Aytan, onlarla birlikte streç ile kaplı araç önünde fotoğraf çektirdi, sohbet etti.

 

Muhasebe ve Finansman Öğretmeni Erdoğan Aytan; “Evlenince tabi buralı olduk. Herkesten çok kendimi Bilecikli hissediyorum, çok seviyorum. İlk mezunları 1979’da verdik. Bende zaten 1 Mart 1979’da göreve başlamıştım. O günden beri çok müdür değiştirdim yüzlerce arkadaş ile çalıştım ama ben hep demirbaş kaldım. Benimde 40 yılım bu okulda geçti.” ifadelerine yer verdi.CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, mevcut Belediye Başkanı Nihat Can, ve bir çok ilçenin belediye başkanlarını okuttuğunu belirten Aytan, “Bir ara medyada siyaset mektebi gibi bir okul diye yer bulmuştu. Gerçekten bu okul Ticaret Lisesi ama bir taraftan da siyaset lisesi diyebiliriz. Her partiden siyasi ayrım gözetmeksizin hepsi yetişti, hepsi ile gurur duyuyoruz bundan sonrakiler le de duyacağım tabiki.”

 

Otomobilini görünce çok şaşırdığını söyşeyen Erdoğan Aytan; “Bana illa dışarı çıkmayacaksın dediler. Bir süre sonra çıkınca çok şaşırdım. Hepsini çocuğum gibi seviyorum. Arabamın üstüne yazdıkları yazıların hepsini daha okuyamadım. Bundan sonra artık ikinci baharımızı emekliliğimizi yaşayacağız. Ben zaten hayat ile barışık bir insanım. Bu yaşıma bakmayın çocuklar ile arkadaş gibiyim. Onlar benim hem çocuğum hem kardeşim, her şeyim.” dedi.

 

12/A sınıfı öğrencisi Mücahit Turgut, “Arkadaşlar ile hem doğum günü hem de emeklilik kutlaması yapmak için bir şeyler planladık. Aklımıza arabayı alıp streç film ile sarmak geldi. Unutulmaz bir hatıra anı olarak kalacağından eminiz. ” ifadelerini kullandı.

 

3 yıldan bu yana Erdoğan hoca ile beraber öğretim gördüklerini söyleyen 12/A sınıfı öğrencisi Talip Çetin, “Bu okulda. 9. sınıfı bölüm seçemediğimiz için Erdoğan hocamı ile ayrı okuduk. 3 yıldan beri beraberiz sağ olsun bize bir abi bir baba gibi oldu. Arabasında yaptığımız sürprize emeklilik yaşınız kutlu olsun, bu saatten sonra paranızı bol bol harcayın gibi sözler yazdık.” dedi.

Öğrencilerinden Öğretmene Son Şaka
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Emekliliginiz hayırlı olsun öğretmenimmmmm

    Cevapla
  2. 13 Şubat 2019, 14:29

    1995 mezunuyum ,Erdoğan Aytan unutulmayan bir öğretmenimizdir değerli olduğumuzu hissettirdi sadece ders değil onun muhabbetleriyle mutluuyduk hep öğrencinin tarafında arkadaş gibi bir öğretmendi okulu sevmek öğretmeni sevmekten geçer Emekliliğini sağlıklı mutlu geçirmesi dileği ile saygılarımla…

    Cevapla
  3. 2012 yılı mezunuyum erdoğan aytan Ewet sadice öğretmen değil yolda bir yerde adı bile geçtiğinde yüzümüzü güldüren herkesi mutlu eden insan emekliliginjz hayrli olsun sağlıkla huzurla ailenizle birlik uzun senelerinjz olsun.

    Cevapla
  4. 13 Şubat 2019, 18:38

    1985 mezunuyum, hocam sizi unutamıyoruz. Emekliliğiniz hayırlı olsun

    Cevapla
  5. Erdoğan hocam iyi ki varsınız..

    Cevapla
  6. 14 Şubat 2019, 08:09

    Hayırlı olsun Hocam. Sağlık ve sıhhat dolu nice yıllarınız olsun.

    Cevapla
Bizi Takip Edin