ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE KUCAKLAŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte ilimizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte Polis Meslek Eğitim Merkezi, Refik Arslan Fen Lisesi, 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Şeyh Edebali Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu ile Bilecik Özel Eğitim İş okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretlerinde öğretmen ve öğrencilerin talep ve düşüncelerini alan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İnsanlarımızla bir araya gelmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında; Polis Meslek Eğitim Merkezi, Refik Arslan Fen Lisesi, 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Şeyh Edebali Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu ile Bilecik Özel Eğitim İş okulunu ziyaret ederek, eğitimin saygın neferleri ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Gençlerimize tavsiye tecrübelerimizi aktardık, onların heyecanlarından faydalandık. Okul idarecilerimiz ile öğretmenlerimize; ilimiz ve belediyemiz çalışmaları hakkında bilgiler verirken, onların talep ve görüşlerini aldık. Her zaman ve en başından beri vurguladığımız gibi eğitim ve öğrencilerimiz bizim en öncelik verdiğimiz konulardan birisi. Çünkü eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımların en önemli ve gerekli yatırım olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bizlere düşünceleriyle, talepleriyle, duaları ve heyecanlarıyla yalnız bırakmayan bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Can, belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, aynı zamanda okullarda yapılabilecek çalışmaların taleplerini de aldı.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE KUCAKLAŞTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Mart 2019, 19:54

    işte siyaset bu okuması gereken öğrenciler siyasete alet ediliyor onlara şu denildimi aile bireyin siyasette bir yere gelirse okumaya gerek devlet sana ihale verir zengin eder gemi alır sın adalet hesap sormaz o yakının korur dedilermi.yapmayın yahu bu gençler okusun sonra kendileri belirlesin

    Cevapla
Bizi Takip Edin