Okudukça Okutan Bir Kişisel Blog

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kişisel bloglar popülerleşmeye başladığından beri takip ettiğimiz ve yazılarını okumaktan keyif aldığımız kişilere daha kolay ulaşabilir olduk. Kişisel blog demek kısaca yazarın belirli bir konuda veya farklı alanlar üzerine duygu ve düşüncelerini belirterek ürettiği içeriklerin barındığı blog çeşidine kişisel blog denir. Son zamanlarda okuma kültürü azalmış olsa da yavaş yavaş insanların okuma kültürüne daha çok bağlandıkları da bilinen bir gerçek. Mehmet Balaban okumayı, okuduktan sonra öğrendiklerini de eğlenceli bir şekilde yazmayı seven ve sevdiği kadarda başarabilen bir kişisel blog yazarı.

Kişisel Blogta Neler Bulunur?

Her blog, yazarları farklı olduğu için birbiriyle eş tutulamaz ancak genel olarak yazarın okuduğu kitaplar hakkında yorumları,(kitap okuyanlar için tavsiye niteliğinde) hayatını kolaylaştıran şeylerin paylaşımı(Hafızayı Güçlendiren Font’ gibi içerikler) ve okuyan kişinin faydalanabileceğini düşündüğü şeyler yer alır. Anlayacağın teknoloji bloguna girdiğinde sadece teknoloji okuyabildiğin gibi değil girdiğinde farklı türden ve işine yarayabilecek şeyleri bulabileceğin bir blog türüdür.
Mehmet Balaban’ı diğer kişisel bloglardan ayıran faktör ise oldukça eğlenceli ve akıcı bir şekilde yazmasıdır. Bilimsel konularda bile oldukça sade ve eğlenceli bir dil kullanır. Yazmak için değil okuyan kişinin nasıl okuyacağını ve nasıl yüzünü gülümsetebileceğini düşünerek yazar.
Bu aynı Youtube’da bir kanalı takip etmek gibi düşünülebilir. Tek fark izlemek yerine okumaktır. Yavaş yavaş sonuca gelecek olursak bir kişisel blog olarak okumanızı tavsiye edeceğim ve keyif alacağınızı düşündüğüm bir blogtur.
Okudukça Okutan Bir Kişisel Blog
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin