Okullar arası Gençler Güreş müsabakaları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 İlden 25 Takımın katıldığı 3 gün sürecek olan Okul sporları Gençler Güreş Grup müsabakaları, Bilecik Atatürk Kapalı spor salonunda yapılan törenle başladı.



 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün eğitim ve öğretim kurumlarının yurt içi ve yurt dışı spor faaliyetlerinin programlanması, beden eğitimi ve spor faaliyetleri esaslarının tespit edilmesi, okullar arası spor yarışmalarının yürütülmesi, beden eğitimi ve spor çalışmalarını yapacak kişiler ile spor faaliyetlerine katılacaklarla ilgili usul ve esasları belirlemek hedefleri ve amaçları doğrultusunda Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde 3 gün sürecek gençler güreş grup müsabakaları yapılan tören ile Bilecik Atatürk kapalı spor salonunda başladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Güreş ata sporumuz olması nedeniyle ülkemizdeki en başarılı branşlarımızdan birisi olduğunu ifade ederek, “Sizlerde böyle güzel bir branşa Ata sporumuza başlamakla spor anlamında çok güzel bir adım atmışssınız. Disiplinli ve azimli çalışmalar sonucunda içinizden çok başarılı sporcular çıkacağına ve bu sporcuların ayyıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağına ve istiklal marşımızı tüm dünyaya duyuracağına can-ı günülden inanıyorum. Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum. Müsabakalarda ter dökecek tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar dileyerek bu hususta emeği geçen herkese teşekkür ediyor Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

Okullar arası Gençler Güreş müsabakaları başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin