OSMANELİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vali Tahir Büyükakın, törende yaptığı konuşmada, Osmaneli ilçesine önemli yatırımlar yapıldığı ve yapılmaya devam ettiğini söyledi.

Silahlı kuvvetleri ve emniyet teşkilatı sayesinde huzur içinde oturup, açılışlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Büyükakın, ”Vatandaşımızın can mal emniyetini korumakla görevli olan polis teşkilatımızın görev yapacağı, güzide bir mekanın açılışını yapıyoruz. İnşallah huzurumuz daim olur.” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise ”Vatandaşlarımızın malını ve canını korumakla görevli polis teşkilatımızın hizmet vereceği ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının açılışına katılmak için gelen bütün davetlilere teşekkür ediyorum. Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin’de ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzuru için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.” diye konuştu.

 

İlçe Müftüsü Sadık Erenbaşın’ın yaptırdığı duanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının açılışı yapıldı.

 

Törene, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Kaymakam Edip Çakıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, ilçe ve belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

 

Daha sonra 2011 yılında hayatını kaybeden Osmaneli eski Belediye Başkanı Selahettin Çetintaş’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla ailesini ziyaret eden Vali Büyükakın, başsağlığında bulunarak, bir süre görüştü.

OSMANELİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin