OSMANELİ’YE YAKIŞACAK, GÜZEL PROJELER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2014-2019 Döneminde Osmaneli’nin güzellikleri ortaya çıkarıldı.

Osmaneli de yaşayan herkes ilçenin değerinin yükselişine şahitlik etti. Osmaneli halkı kentini sahiplendi ve moral buldu. Artık tutana aşk olsun. Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Osmaneli’de tarih yazıldı.

 

Osmaneli’de Başkanlığa adaylığa soyunan her aday kardeşim artık şu durak, vb küçük inşaat işlerini proje olarak yazmasın. Yükselen değer Osmaneli de artık beklenti büyük projeler için. İşte Osmaneli için planladığımız ve projelendirdiğimiz yakışan proje örnekleri.

Osmaneli’de hep birlikte belirlediğimiz ve tüm halkımız tarafından da desteklenen hedeflerimiz;
1-Yaşam Kalitesini Arttırmak
2-Turizmle Öne Çıkmak
3-Tarımda Yeni Ürünlere ve Yeni Pazarlara Yönelmek
4-Sanayi ile Büyümek

 

Bu hedefleri artık Osmaneli ezberledi. İnşallah tüm belediye başkanı adaylarımızda bu hedeflere yönelik yeni projelerle halkımızın karşısına çıkarlar. Daha önceden planlanmış 2019-2023 dönemi için proje önerilerimiz;

 

1-Yeni Osmaneli Mimarisinde, otoparklı, alt katı işyerleri olan, tüm belediye kuruluşlarını içine alan tarihi konaklar görünümünde BELEDİYE BİNASI (inşaat alanı en az 5.000m² olacak)

 

2-Mevcut Pazaryerinde altı iki kat otopark(500 araçlık), üstü üç kat pazaryeri olan YENİ PAZARYERİ BİNASI.

 

3-Safranbolu, Beypazarı örneğini geçecek OSMANELİ KONAKLARI restorasyon projesi. 5 yılda en az 100 Konak Restorasyonunun hedef alınması.

 

4-150 000 M²’ lik alanda köprüden sonra kurulacak “MİLLET PARKI” projesi.

 

Bu park içinde;
4.1.Standart Çim Futbol Sahası 110×70
4.2.Tenis Kordu
4.3.Basketbol/Voleybol Sahası
4.4.Geleneksel Türk Sporları için çim saha
4.5.Kadınlar için Sakarya Nehrinden arıtılarak doğal 20 x 100 yüzme havuzu(2.000 m²). Yanında kumsalı, sosyal tesisleri, su sporları.
4.6.Erkekler için Sakarya Nehrinden arıtılarak doğal 20 x 100 yüzme havuzu(2.000 m²). Yanında kumsalı, sosyal tesisleri, su sporları.
4.7.Bisiklet ve yürüyüş yolu (6 km’lik)
4.8.Engelliler için spor merkezi.
5..Şehitler Parkında 1.000 Kişilik KÜLTÜR MERKEZİ
6-Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde 100 kişilik TERMAL OTEL, içerisinde,
6.1.Fizik Tedavi Merkezi
6.3.Osmanlı-Roma Hamamı; Kadın ve Erkekler için deri suyu kullanılarak havuzlu, masaj alanları, yıkanma alanları, buhar odaları, sauna vb. alanları içeren komple bir hamam.
6.4.Çocuklar ve gençler için oyun alanları, spor alanları.
6.5.Tedavi odaları, Tedavi Merkezi

 

7-OSMANELİ BELEDİYESİ YENİ ÇOCUK KULÜBÜ; Anadolu Selçuklu Parkında 250 Öğrenci kapasiteli yeni Çocuk Kulübü.
8-Şehitler Parkında YAŞLI BAKIM EVİ: Şehitler Parkımızın içerisinde Devlet Hastahanesine yakın yaşlıların misafir edileceği ve bakımlarının yapılacağı tek katlı 10 erkek, 10 kadın, 10 aile için olmak üzere 30 odalı Yaşlı Bakım Evi
9-Tarihi Çarşı’da devam eden İş Geliştirme Merkezi projesinin tamamlanması veTarihi Çarşının Turizmde bir değer olarak korunması.
10-Karavan Turizmi için park ve sosyal tesis yatırımı(İçmeler ve CP yanındaki park alanına)
11-Her mahalleye MAHALLE KONAĞI (İçerisinde sağlık ocağı, Muhtar Odası, Çocuk Kulübü,toplantı salonu vb. sosyal alanlar)
12-OSMANELİ KONAKLARI PROJESİ: 200 konutluk Osmaneli Tarihi Konakları görünümünde Müstakil tek kat veya en fazla iki katlı konut projesi)
13- Her Camide, cenaze taziye evi, cenaze için morg ve cenaze yıkama alanı ve cami alanının genişletilmesi.
14- Şehitler Parkı içinde SPOR KOMPLEKSİ.
12.1.Doğal Çim Futbol Sahası 110X70
12.2.Tenis turnuvaları içinde kullanılmak üzere 4 Adet Tenis Kordu.
12.3.Salon Sporları için 200 m² lik 4 adet MİNİ SPOR SALONU
12.4.Kadın ve Erkekler için ayrı ayrı 2 Adet FİTNESS SALONU
15- HAYVANCILIK MERKEZİ için ilçemize yakın bir alanda yer tahsisi ve tüm altyapı ve güvenlik ihtiyaçlarının belediyemizce karşılanması
16-Sürekli Eğitim Merkezimizde eğitim programlarının kapsamının geliştirilmesi. Lefke Bezinin ekonomik değerinin artması için LEFKE BEZİ TEKSTİL ÜRETİM merkezi kurulması.
17-Yöresel ürün üretim tesisimizin GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ ÜRETİM FABRİKASI na dönüşmesi.
18-Sanayi Parsellerimizde 4.000.000 m² lik alana yeni SANAYİ TESİSLERİ için Osmaneli’de birlik ve beraberliğin partiler üstü devam ettirilmesi.
19-İstanbul-Eskişehir-Ankara-Antalya yolu üzerinde Otogar alanı ve yol kıyısında esnafımızın yararlanacağı İŞ MERKEZİ yapılması(Kızılöz Köprüsünden Medetli Köyü Kavşağına kadar olan bölgede).
20-Öğrenciler ve gençler için BİLGİ EVLERİ PROJESİ.
21-Turizm için, Osmaneli de yatak kapasitesinin özel sektörle birlikte 500 YATAK KAPASİTESİ’ne ulaştırılması
22-Osmanlı Mutfağının büyütülerek Osmaneli MYO ile birlikte Osmanlı Yemeklerinin yapılması ve aşçı yetiştirilmesi.
23-Osmaneli-Prof. Dr. Yunus Söylet Tesislerimiz arasında Sakarya Nehrinden tekne ile seferler düzenlenmesi ve Sakarya Nehrinde su sporlarının yapılması.
24-Geleneksel Osmaneli Panayırını Osmaneli de yaşamış 18 medeniyetin buluştuğu bir organizasyona  dönüştürülmesi ve her medeniyetin yemeklerinin ve Osmanlı mutfağının sergilenmesi.
25-Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizle Mekece arasında 200.000 m² lik Milli Parkın Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte kurulması.

Bu projelere halkımızın da öneriyle ilaveler yapılabilir. Sonuçta projeler Osmaneli’ye yakışan büyüklükte ve çapta olmalıdır.

 

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin- Osmaneli Belediye Başkanı

OSMANELİ’YE YAKIŞACAK, GÜZEL PROJELER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. Uçmayın beyler lale devrindeki Osmanlı’yı aratacaksınız, böyle giderse.Biraz tasarruf edin AK AKÇE KARA GÜN için.

    Cevapla
  2. 4 Şubat 2019, 21:48

    OSMANELİ İSTİKRARLA VAR OLUŞU SEÇMİŞ OLMALI OSMANELİ……ŞİFRE ARINIM,KAZANIM,İSTİKRAR ……. bu haberdeki,,,bazı fotoğraflar,,,,rahmetli selahattin çetintaş zamanının eserlerinİn fotoğrafları…………Kİ,,,,İÇMECELER,,,,HASTANE BOYU ÇEVRE GÜZELLEMESİ VE SOSYAL TESİSLER,,,,BU DÖNEMİN ESERLERİ…….,,((((((Kİ güzel olan,doğru olan hepsi MUHAFAZADA güzel olan,doğru olan HEPSİ KORUMADA)))………….. DURMAK YOK —————-ARINIM,KAZANIM,İSTİKRARLA ——-ÇALIŞMAYA,DEVAM

    Cevapla
    • 4 Şubat 2019, 21:51

      Bir Osmaneli spor da var(((her ne kadar ismi,,şimdilerde Osmaneli belediyespor anılsa da,,,,)))::::::::::::::bir osmanelispor(Osmaneli belediyespor var))…osmaneliden İÇERİ……………………
      ÖYLE:::::::::::::::::::::::::::DURMAK YOK —————-ARINIM,KAZANIM,İSTİKRARLA ——-ÇALIŞMAYA,DEVAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::AYNEN

      Cevapla
        • 5 Şubat 2019, 15:47

          AKLISELİM………………..vatan sevgisi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İNSAN SEVGİSİ,,,,,…..SAYGI,,,……..…beşeri hoşgörü……….……HÜRMET…………,,,,,KURBİYET,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İLİM,,,,,,,İRFAN,,,,,,,,KABİLİYET,,,,,,,MAHARET,,,,,,,,,,,EHLİYET,,,,,,,,,,,VAKIFİYET,,,,,,,,,HAK,,,,,,,,,,HAKİKAT,,,,,,,,,HAKKANİYET,,,,,,,,,,,,,,ONUR ,,,,,,,,,,,,,,ŞEREF,,,,,,,,,,,,HAYSİYET,,,,,,,,,,,,,,,,SAĞLIK,,,,,,,,,,,SIHHAT,,,,,,,,,,AFİYET,,,,,,,,,,,,,,,ASALET,,,,,,,,,,,,,muhaşeret,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ADALET,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sadakat………..
          “”
          “”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””LE…………………….*************KEMALET*************………………demiş büyükler…………..(velhamdulillahirabbilalemin)))(allahumme salliala setyyidina ve nebiyyina muhammed)

          Cevapla
          • 5 Şubat 2019, 15:49

            sürçi lisan olmuşsa affola…..sevgiler saygılar hürmetlerle……esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatu

      • 5 Şubat 2019, 15:46

        TABİ SAĞLAM DURUŞ,,,,,TA “”””””””””””ARINIM KAZANIM İSTİKRAR”””””””la””””””” DURMAK YOK ————-ÇALIŞMAYA,DEVAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::———-

        Cevapla
    • 4 Şubat 2019, 21:55

      selahattin çetintaş için de öyle,,,,…………..YAPTIĞIN “””DOĞRU !! ve güzel!! İŞLERE,,,,,hayırlı !! işlere”””””MAŞALLAH….tebrikler başkan……………..ÖYLE:::::::::::::::::::::::::::DURMAK YOK —————-ARINIM,KAZANIM,İSTİKRARLA ——-ÇALIŞMAYA,DEVAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::AYNEN

      Cevapla
        • 5 Şubat 2019, 15:44

          TABİ SAĞLAM DURUŞ,,,,,TA “”””””””””””ARINIM KAZANIM İSTİKRAR”””””””la””””””” DURMAK YOK ————-ÇALIŞMAYA,DEVAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::———-

          Cevapla
          • 5 Şubat 2019, 15:45

            AKLISELİM………………..vatan sevgisi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İNSAN SEVGİSİ,,,,,…..SAYGI,,,……..…beşeri hoşgörü……….……HÜRMET…………,,,,,KURBİYET,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İLİM,,,,,,,İRFAN,,,,,,,,KABİLİYET,,,,,,,MAHARET,,,,,,,,,,,EHLİYET,,,,,,,,,,,VAKIFİYET,,,,,,,,,HAK,,,,,,,,,,HAKİKAT,,,,,,,,,HAKKANİYET,,,,,,,,,,,,,,ONUR ,,,,,,,,,,,,,,ŞEREF,,,,,,,,,,,,HAYSİYET,,,,,,,,,,,,,,,,SAĞLIK,,,,,,,,,,,SIHHAT,,,,,,,,,,AFİYET,,,,,,,,,,,,,,,ASALET,,,,,,,,,,,,,muhaşeret,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ADALET,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sadakat………..
            “”

          • 5 Şubat 2019, 15:48

            sürçi lisan olmuşsa affola…..sevgiler saygılar hürmetlerle……esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatu

          • 5 Şubat 2019, 15:45

            ”””””””””””””LE…………………….*************KEMALET*************………………demiş büyükler…………..(velhamdulillahirabbilalemin)))(allahumme salliala setyyidina ve nebiyyina muhammed)

Bizi Takip Edin