ÖZKAN’DAN DAVA ARKADAŞLARINA MESAJ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, dava arkadaşlarına “Liderimizin sözü sözünüz fikri fikriniz olsun.Lider-Teşkilat-Doktrin esasının dışına çıkmayın. Bozkurt duruşunuzdan taviz vermeyin,eğilmeyin.” mesajını verdi.

 

Özkan mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

Sizler Türk Milletinin yüz akı,çelik yumruğu,vatanımızın teminatı,milli kimliğimizin savunucularısınız.Taşımış olduğunuz unvanınızın farkına varın.Şehrimizde Ülkücülerin üzerinde oynanan oyunların farkındayız.Oyunları kuranların kimler olduğunu biliyoruz.

 

Yapılacak olan ilk yerel ve genel seçimlerde Ülkücüler ve Ülkücüler üzerinden geçinenler ayırt edilecek ve hak edene hak ettikleri verilecektir.Genel başkanımızın politikalarını kabul etmediğini belirtip koltuk işgal edenler unutmasın ki bu kutlu dava mübarek bir yoldur.ALLAH (c.c)bizimledir.

 

Camiamızı davamızı küçültmek kimsenin haddi ve harcı değildir! Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ in dediği gibi “Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder.”

 

ÖZKAN’DAN DAVA ARKADAŞLARINA MESAJ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 17 Ocak 2017, 15:14

    nasıl yani devlet bey başkanlık diyor başbuğumuz başkanlığa karşıydı… üşkücülük ayrı bir şey mhp bambaşka bir şey artık… mhp ülkücülük rayındançıkmış arka bahçe olma yolunu seçmiştir…. boşa yorulmayın ülkücüler 80 de olduğu gibi milletn yanında olacak….

    Cevapla
  2. 17 Ocak 2017, 16:01

    kaldimi partimiz bizim

    Cevapla
  3. 17 Ocak 2017, 20:33

    He bide bilmiyosun demekki ülkü ocakları ayrıdır mhp ayrı ilçe başkanı kardeşimde ocaktan yetişmedir insalla partinin içindeki cakkallari da temizleyecek

    Cevapla
    • 18 Ocak 2017, 16:01

      siz ekmeğe pepe derken mama derken biz 1980 de üle kurtarıyorduk evlat… büyü de gel

      Cevapla
      • 28 Ocak 2017, 17:59

        Ne hikmetse herkes ülkü ocaklarını bilecik te ben kurdum der her yaşı yeten de 80 de biz kurtardık der demek ki sen seksenlerde çok uyumuşsun fazla rüya görmüşsün 80 lere ki ülkücüler lider doktorin ve 9 ışığı iyi bilir peygamber efendimiz in tasfiyesine uyarak iki kişi olsanız da bir lider seçin ve uyun der onun içindir ki liderin ne olduğunu öğren…. davanın içinde çok cakal var Talha kardeşim allah kolaylık versin yasin ne olursa olsun bugün mhp nin lideri bilecikte sensin Talha kardeşim

        Cevapla
  4. 18 Ocak 2017, 00:52

    Başkan ocakların içinden yetişmiş bir dava adamıdır gönlünüz ferah olsun içeride ne hain tutar nede menfaatçi

    Cevapla
  5. Mevzubahis vatansa gerisi teferruat. Ülkemiz üzerindeki oyunları görün. Kişisel çıkarlar zamansız. Başkan duruşu desteklenmeli.

    Cevapla
  6. Dik dur eğilme ülkücüler seninle Talha başkan sen genel başkanımızın hep yanında durdun bizde senin yanindayiz

    Cevapla
  7. önce piyasada dolandırıldığını iddia edenlere cevap verilecek,
    sonra koltuklara oturulacak.
    yazık partimin-davamın düştüğü durum içler acısı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin