PAMUKÇU BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkan Adayı Berna Pamukçu Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bilecik’te bir işletmede gerçekleşen kahvaltı programında Basın mensuplarına açıklamada bulunan Pamukçu;”Devrimse Devrim Yapacağız” diyerek kongre sürecine dair değerlendirme yaptı.

 

“AVUKAT, ECZACI, EMEKLİ, GENÇ, ESNAF…”

Gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP’li Berna Pamukçu delegelerle bire bir görüşmeler yaptığını, görüşmelerinin çok verimli geçtiğini aktararak yönetim kurulunda görev alacak partililer hakkında da ipuçları verdi.Oluşturacağı yeni yönetimde çeşitli meslek kuruşlarından temsilcilerin olacağına vurgu yapan Pamukçu; “yönetimde bayanlara ağırlık vereceğim.  Hemen hemen her meslekten arkadaşlarımız olacak, Avukat, Eczacı, Emekli, Genç, Esnaf…” diyerek 201 delegenin tamamına ulaşarak görüş alışverişinde bulunduğunu kaydetti.

 

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIM”

Berna Pamukçu sorulan soru üzerine; “29 Aralık’ta yapılacak CHP 37. Olağan kongresinin ardından İl kongresi gerçekleşecek. İl Başkanımız kim olursa olsun ben Merkez İlçe başkanı olarak kendisiyle uyum içerisinde çalışacağım” diyerek başkan seçilmesi halinde basın mensuplarıyla sık sık biraraya geleceklerini de sözlerine ekledi.

Pamukçu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“18 YAŞINDAN 80 YAŞINA KADAR TÜM ÜYELERİN ADAYIYIM”

Önümüzdeki süreçte 29 Aralık’ta yapılacak kongrede Bilecik’te ilk kadın Merkez İlçe Başkan Adayı olarak böyle bir yarışın içerisindeyim. Öncelikle şunun altını çizmek isterim ki Cumhuriyet Halk Partisinde 18 yaşından itibaren korkmadan Cumhuriyet Halk Partisine üyeliğini gerçekleştirenlerin ve 80 yaşına kadar dimdik parti bayraklarını taşıyan tüm üyelerin adayı olarak çıktım bu yola. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım.

 

“SEVGİ DİLİNİ POLİTİK SÖYLEME YERLEŞTİRMEK İSTİYORUM”

Sevgi dilini politik söyleme yerleştirmek istiyorum. Birazcık daha nezaketin fazlalaşmasını istiyorum siyasette. Çünkü bunu basın açıklamasında da dile getirdim yerel ve genel siyasette mevcutta bulunan söylemlerin yerini biraz daha nezaket yanlısı dilin almasını istiyorum o yüzden bu yola çıktım.

“İLK BAYAN MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYIYIM”

Normalde geçmiş dönemde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik örgütünde bir bayan il başkanımız vardı rahmetli Meral Demirsoy hanımefendi. Ancak ilçe yönetiminde bir ilçe başkanı adayı bir bayan olarak olmamıştı bu konuda bir ilkim bunu başaracağıma da olan inancım bir kadın olarak sonsuz. Bilecik örgütünde evet devrimse bir devrim yaratacağıma inanıyorum kadın aday olarak.

 

“ÇOK SAYIDA KADIN OLACAK”

Toplamda 201 delegemiz var bütün delegeleri tek tek kapı kapı köyler dahil olmak üzere beldeler dahil olmak üzere geziyorum. Kadınların siyasette daha aktif rol almaları gerektiğini biliyorum. Hatta gezdiğim delegelerin çoğunun eşleri de aktifte siyasette yer almak istediklerini bana iletiyorlar. Bütün toplantılarımda özellikle dile getiriyorum delegelere eşlerinizle beraber gelin onlarla da görüşmek istiyorum diyorum. Evet benim kadın olarka bu göreve başladığım andan itibaren mevcutta şuanda delege olarak listede gözüken herkesin eşleriyle beraber ilerleyen süreçlerde katkı sunacağına inanıyorum, kadınlarda gerçekten istekli. Benimle beraber çok sayıda kadın sayısının olacağını düşünüyorum.

 

“ANITKABİR DERNEĞİ İMZALI HEDİYELER”

Kahvaltı sonrası Basın mensuplarına Anıtkabir Derneği tarafından hazırlanan masa takvimi ve üzerinde Mustafa Kemal Atatürk imzası bulunan anahtarlık hediye eden Berna Pamukçu’ya eşi İş İnsanı Benan Pamukçu da eşlik etti.

Düzenlenen kahvaltıya Haber228, Yarın Gazetesi, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, AA Temsilcisi, 11Haber temsilcisi katıldı.

PAMUKÇU BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Hanfendi ile aynı parti düşüncesinde değiliz ama kişilik olarak gayet oldun birisi. Kendisi ile tanışmadığım halde güzel bir anımız olmuştu. Gerçekten çok ince bir kişiliği var. Allah yardımcısı olsun

    Cevapla
  2. 13 Aralık 2019, 14:28

    il baskanıda kadın olsun kadın olan yerde emek calısma daha iyi olurrrr

    Cevapla
Bizi Takip Edin