Pazar Çantalarını Ev Ev Dolaşarak Teslim Ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can’ın Bilecik Belediyesi bünyesinde oluşturduğu Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (BİLTİM) çalışanları tarafından hazırlanan Pazar çantalarını ev ev dolaşarak, vatandaşlara teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde tüm yurdumuzda gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesine; Bilecik Belediyesi’nin katkısı olarak hazırlanan Pazar Çantalar vatandaşlara teslim ediliyor.

 

Çevreci belediyecilik noktasında başarılı çalışmalara imza atan ilklerin şehri Bilecikte en temiz ve örnek projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi tarafından örnek bir çalışma daha yapıldı. Sıfır Atık Projesine katkı amacıyla, ‘’Dünyanın Kalbini Koruyalım’’ düşüncesi ile hazırlanan Pazar çantaları geri dönüşüm malzemelerinden üretildi.

 

Alışveriş merkezleri ve marketlerdeki poşet kullanımını azaltmak, çevreyi ve doğayı korumak amacıyla hazırlanan Pazar çantaları, Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi çalışanları tarafından ev ev dolaşılarak teslim ediliyor.

‘’DÜNYANIN KALBİNİ KORUYALIM’’

Belediye Başkanı Nihat Can; gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Bilecik Belediyesi olarak güzel ve anlamlı bir çalışmayı daha gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıymetli Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde tüm yurdumuzda gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesine; Bilecik Belediyesi’nin katkısı olarak hazırladığımız Pazar Çantalarını belediye bünyemizde kurduğumuz Bilecik Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi çalışanları tarafından vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. İnşallah bu şekilde bizler de sıfır atık projesine katkı sağlamakla birlikte daha yaşanabilir bir dünyayı oluşturmak adına üzerimize düşen görevi yerine getirmiş oluyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Pazar Çantalarını Ev Ev Dolaşarak Teslim Ettiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 31 Ocak 2019, 10:15

    Güzel ve örnek bir uygulama.

    Cevapla
  2. harikasın başkan

    Cevapla
  3. ev ev dolaşılarak dağıtıldı öylemi, neden bizim eve gelmedi ozaman bizim evde bilecik de başka yerde değil…..!!!

    Cevapla
  4. Güzel ve Örnek bir davranış devamını dileriz.

    Cevapla
  5. Ya bu akp önceden patates soğan kömür dağıtırdı …. Fiyatlar artınca demek bez çantaya döndü
    Hayır hem kendisi poşeti kaldırıyor
    Ardından hediye ediyor
    Güzel bir uygulama takdir ediyorum
    Bez poşet de pahalaninca artık
    Kavanoz kapağı dagitirsiniz üstüne de Osmanlı arması bastınız mi harika bir seçim çalışması olur

    Cevapla
Bizi Takip Edin