PELİTÖZÜ GÖLPARK BU YIL ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Şehirler arası Otobüs Terminalindeki çevre düzenlemelerinin son durumunu yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak hazırlanan Milli Egemenlik Parkı ve Kapalı Oyun Alanını inceleyen Başkan Yardımcısı Ay, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİNDE YENİ ÖĞRENCİ OTAĞI

Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve ilgili birim çalışanları eşliğinde gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, belediye tarafından üniversite yerleşkesine kazandırılacak olan yeni Öğrenci Otağı çalışmalarını yerinde inceledi.
PELİTÖZÜ GÖLPARK BU YIL ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’e kazandırılacak olan Osmanlı Hamamı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay daha sonra Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen kilit parke taşı ve diğer alanlardaki çalışmaları inceledi.

 
İncelemeler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ”Bilecik Belediyesi olarak şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyoruz. İlimize bu yılda da çok güzel ve yeni projeler kazandıracağız. Çocuklarımız için de çok güzel çalışmalarımız var ve bunlara yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl devrini belediyemize gerçekleştirdiğimiz Pelitözü Gölpark’ta da birçok alanda çalışmalar yapıyoruz ve burası yeni yılda çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

PELİTÖZÜ GÖLPARK BU YIL ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin