POMEM’E ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Tahir Büyükakın, kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Büyükakın, kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla yaptığı ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’tan imar planı, inşaat, çevre düzeni, çevre kirliliği ve kentsel dönüşüm ile laboratuvar bölümleri gibi müdürlüğün çalışmaları hakkında brifing alan Vali Büyükakın, çalışmalarında başarı diledi.
Vali Büyükakın, daha sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Suat Günbey’i ziyaretinde bir süre sohbet ederek, ziyaret defterini imzaladı.
Burada Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Hamza Çömez, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kamil Kaya, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve POMEM Müdürü Suat Günbey ile birlikte 19. Dönem POMEM Özel Harekat aday öğrencilerle yemekte buluşan Vali Büyükakın, öğrencilere eğitimlerinde ve görevlerinde başarılar diledi.
POMEM’E ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin