RAMAZAN AYINDA ÇAYLAR AK GENÇLERDEN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları, Ramazan ayında başlatmış olduğu “Çaylar Bizden” isimli Sosyal etkinlik kapsamında dün gece Bayırköy belde camii’nde belde halkı ile buluştu.

IMG_7469IMG_7513

“Çaylar Bizden” projesi ile Teravih Namazları çıkışında her akşam faklı bir mahallede kuracakları stantta cami cemaatine çay ikram edecek olan AK Parti Bilecik Gençlik Kolları, dün akşamki Teravih Namazı ikramını Bilecik ilinin Merkez ilçesine bağlı Bayırköy beldesi, belde camii Cemaatine yaptı.

Bayırköy belediye başkanı Mustafa Yaman İl gençlik kolları’nın düzenlediği etkinlik ile alakalı olarak, “İl gençlik kollarımızın hazırlamış olduğu birlikte çay içelim etkinliği bu akşam teravih namazından sonra beldemizde yapıldı Başta gençlik başkanımız Servet Yılmaz olmak üzere emeği geçen tüm kardeşlerime bu ince davranışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Camilerde cemaate çaylar bizden diyerek ikramlarının devam edeceğinin altını çizen AK Parti Bilecik gençlik kolları başkanı Servet Yılmaz ise, yaptıkları etkinlik ile ilgili, “Ak parti genel merkez gençlik kolları tarafından 81 ilde düzenlenmeye başlanan çaylar bizden projemizi bizde Bilecik il gençlik kolları olarak Bilecik ilinin Merkez ilçesine bağlı Bayırköy beldesi, belde camii’nde teravih namazı sonrası çaylarımızı ikram ettik. Ramazan ayı boyunca belirlediğimiz camilerde cemaatimize çaylar bizden diyerek ikramımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

IMG_7376 IMG_7463 IMG_7513 IMG_7507 IMG_7499 IMG_7488 IMG_7472 IMG_7469 IMG_7466

RAMAZAN AYINDA ÇAYLAR AK GENÇLERDEN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin