RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Mukabele Programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek, Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirecek.

 

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, bütün mahallelerde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile birlikte güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Ramazan ayını kısa bir süre sonra karşılayacaklarını hatırlatan Yılmaz, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında şu bilgileri verdi:

”Bilecik Belediyesi olarak güzel ve anlamlı bir gelenekte 6 yılımızı tamamladık. Bizler Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak bu anlamda üzerimize düşen görevleri yaptık ve Ramazan ayına hazırız. Mahalle sakinlerimizden gelen yoğun ilgi ve talep karşısında bu yıl da Ramazan ayı mukabele programlarını gerçekleştireceğiz ve Hürriyet Mahallesi, Osmangazi (TOKi), İsmetpaşa, Beşiktaş, Ertuğrulgazi Mahalle Konakları ile Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimizde mukabelelerimiz başlayacak. Hayatı anlamlı kılan bügünümüze ve yarınlarımıza dair umutlarımızı diri tutmamızı sağlayan hayat kitabımızdır Kur’an. Mübarek Ramazan ayında her bir harfi otuz bin baki meyveler veren Kur’anı Hakim, öyle nurlu bir tuba ağacı hükmüne geçiyor ki, milyonlarla baki meyveleri kazandırıyor. Tabi bizler çevremizdeki Müslüman kardeşlerimizi de düşünüyoruz. Akrabamız, komşularımız arkadaşlarımız, hemşehrilerimizi dindaşlarımızın hepsini düşünüyoruz ve diyoruz ki Ne Mutlu Ramazan ayını Cenabı Hakk’ın sevdiği şekilde, razı olacağı biçimde geçirip günleri geceleri ibadet ve taatle değerlendirip ihya edenlere. Bizler de Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü adına hemşehrilerimizin Ramazanı Şerifini tebrik ediyor ve bütün hanımefendileri, mahalle konaklarımıza bekliyoruz. Bizlere bu anlamda yıllardır katkı sunan ve yanımızda yer alan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Yılmaz, Ramazan ayı mukabele programlarının 24 Mayıs Çarşamba gününden itibaren; Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 10:00’da, diğer mahalle konaklarında ise saat:11:00’de başlayacağını sözlerine ekledi.

RAMAZAN MUKABELELERİ BAŞLIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin