Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyata bir hizmetin sunulması amacıyla uygulamaya konulan ”Bilecik Belediyesi Halk Ekmek” satış alanında bu yıl da ramazan pidesi ve ekmek satılacak.

Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve  sosyal belediyecilik anlamında güzel bir çalışma olarak değerlendirilen Bilecik Belediyesi Halk Ekmek satış noktasında bu yıl 300 gram ramazan pidesi 1.25 TL’den satılırken, 200 gram ekmek ise 75 kuruştan satılacak.

 

Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi içinde bulunan Halk Ekmek Satış Noktası’ndan, vatandaşların hizmetine sunulan halk ekmek uygulaması, vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmeti sunuyor.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, uygulama hakkında yaptığı değerlendirmede, Bilecik Belediyesinin sağlıklı ucuz hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını belirterek, ”Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın büyük bir memnuniyetle karşıladığı Halk Ekmek satış noktasında bu Ramazan ayında da pide ve ekmek satışlarımız olacaktır. Buna göre 300 gram Ramazan pidesi 1.25 TL’ye, 200 gram ekmek ise 75 kuruştan vatandaşımıza sunulacak. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Halk Ekmek, vatandaşlar için Güzel bir uygulama fakat ne hikmetse ekmek pide vb. satış yerleri çok küçük daha geniş bir dükkan olamazmıydı acaba?

    Cevapla
Bizi Takip Edin