RAMAZAN ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Ramazan Şenliklerinde, gerçekleştirilen etkinliklerle vatandaşlar keyifli anlar yaşamaya devam ediyor.

6 Mayıs’ta kapılarını açan Bilecik Belediyesi Ramazan Şenlikleri, Fasıl Grubu konseri, orta oyunu, meddah gösterileri, çekiliş ve diğer etkinliklerle vatandaşlarımıza keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

 

Bilecik’i her alanda yaşanabilir kılacak hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin, Bileciklileri, fiziki hizmetlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Vatandaşların keyifle takip ettiği şenliklerin 3. Gününde de yapılan çekilişte iki vatandaşa iki bisiklet ile çeşitli hediyeleri kazanma imkanı buldu.

RAMAZAN ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Boş görünüyor davulun sesini kesip müziğin sesini açmak doğru mu acaba ramazan ayındayız gonuller huzur dolmalı ramazanı davulcularini unutturmamali

    Cevapla
  2. bu mu şenlik sadece kendileri eğleniyor. vatandaş bile ilgi göstermiyor. gitmeye değmeyecek bişey.

    Cevapla
  3. GÜLERMİSİN AĞLARMISIN DAHA ÖNCE Kİ RAMAZANLARDA AK PARTİ BÖYLE BİR ŞEY YAPTI KENDİLERİ EĞLENDİ HATTA CHP LİLER ESNAF KAZANMIYOR VATANDAŞ ŞİKAYETCİ ŞİMDİ CHP GELDİ KENDİLERİ EĞLENİYOR VATANDAŞ RAHATSIZ ESNAF KAZANMIYOR NASIL OLACAK BU İŞLER

    Cevapla
Bizi Takip Edin