Rektör Taş’a yeni fakülte binası için ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı davet üzerine Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı ziyaret etti.

Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bozüyük Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir fakülte binası kazandırmak için devam eden çalışmalar kapsamında Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Bozüyük’e yapılacak Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin projeleri incelenerek fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Bakıcı “İlçemize yapılacak olan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin projelerini incelemek üzere bir araya geldiğimiz Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş Bey’e nazik davetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” dedi.

Rektör Taş’a yeni fakülte binası için ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bence veterinerlik fakültesi de açılmalıydı

    Cevapla
  2. sosyal etkinlikler faliyetler olmalı profesyonel takım olmalıı ama valeybol ama baskett üniversiteninn yoksa yine en sonuncu oluruzzz üniversiteler arasındaa

    Cevapla
Bizi Takip Edin