SARIKAMIŞ HAREKATI ŞEHİTLERİMİZ ANILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan Yıldız ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yıldız ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

 

Ziyarette; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak, Allahuekber Dağlarında donarak şehit olan 90 bin Sarıkamış Şehitlerimiz için 8 Ocak 2017 Pazar günü, Cumhuriyet Meydanından Edebali Türbesine kadar gerçekleştirilecek olan yürüyüşe ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı kısa açıklamada; ”Ecdadımız, bir asır önce bu cennet vatanı bizlere bırakmak uğruna canlarını seve seve verdiler. Bizler de Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imizde aziz şehitlerimizi hatırlamak ve anmak için bir program gerçekleştireceğiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz ve beraberindeki heyet ile bu konu hakkında çalışmalar yaptık. Bu vesileyle cennet vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bütün vatandaşlarımızı da Pazar günü gerçekleştireceğimiz yürüyüşe bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Sarıkamış Şehitleri yazılı atkı hediye etti.

 

SARIKAMIŞ HAREKATI ŞEHİTLERİMİZ ANILACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin