Seçim Tartışmalı Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. Olağan Genel Kurulu başladı.

Seçimli genel kurulda mevcut başkan Halit Gölcan ile Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı aday oldu. Seçimin kapalı usulle gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

 

Belediye kültür sitesinde gerçekleşen ve esnafların yoğun katılım gösterdiği genel kurulda başkan adaylarına karşılıklı söz hakkı verildi.

Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özkarayur, yardımcılığına Sınırlı Sorumlu 7. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Personel Müdürü Aziz Ereselli seçildi. Ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2017 yılı yönetim kurulu çalışma, denetim kurulu ve hesap raporlarının  okunması, müzakereleri ve oylanması, yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası, ortalıktan çıkartılanlar hakkında karar alınması, 07 Ağustos 2017 tarihinde ve 2017/07 sayılı TESKOMB genelgesi kapsamında gerçekleştirilen kooperatif takibinde bulunan alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin uygulamanın görüşülmesi ve genel kurulun onayına sunulması.

 

Bilecik Küçük Sanayi Sitesin’de tornacı olduğunu söyleyen bir kişi söz almak istedi.  Divan Başkanı Murat Özkarayurt vatandaşa oy kullanıp kullanamayacağı sorması üzerine vatandaş “Nasıl oy kullanayım. Kredi verdiniz de oy kullanılanım.” dedi.

Karşılıklı atışmaların ardından oy kullanma işlemi başladı.

Seçim Tartışmalı Başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin