ŞEHİR MERKEZİNDE SÜNNET ÇOCUKLARI TRENLE GEZDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından ücretsiz sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve yakınları, sünnet şöleninde bir araya geldi.

Bilecik Belediyesince sünnet ettirilen çocuklar, kent merkezinde kendileri için özel tasarlanan tren ile yolculuk etti.

 

Tarihi Saat Kulesi önünde çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle başlayan sünnet şöleni, daha sonra çocuklar ve masal kahramanlarının olduğu grubun, Bilecik Belediyesi Gezici Otobüsü ve Nostaljik Kayı Ekspresine bindirilerek, konvoy ile şehir merkezinde tur gerçekleştirilmesiyle sürdü.

Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu sünnet şöleni daha sonra Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde devam etti.

 

Aile ve yakınlarının konuk edildiği programda, çocuklara tekbir ve salavatlar eşliğinde kına yakıldı. Daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Eşi Fatma Yağcı tarafından çocukları altın hediye edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Rabbim çocuklarımızın daha nice mürüvvetlerini nasip etsin diyorum ve sünnet olan yavrularımıza hayırlı bir ömür diliyorum. Hep güzellikler onlarla birlikte olsun, aileleriyle bu güzel ülkemizin huzur ortamı içerisinde, şehrimizin bu huzur ortamı içerisinde, güzellikler içerisinde yaşasınlar diliyorum. Sizlere de bu akşam bu güzel eğlenceye teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından çocukların ellerine kına yakıldı ve Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı’nın altın hediye etmesiyle devam etti.

 

Sünnet şöleni oyunların oynanması ve yemek ikramıyla sona erdi.

ŞEHİR MERKEZİNDE SÜNNET ÇOCUKLARI TRENLE GEZDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. çok güzel olmuş unutulmaz

    Cevapla
Bizi Takip Edin