ŞEHİT ATEŞİ BİLECİK’E DÜŞTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu Bilecikli Osman Er’in (21) Osmaneli’de bulunan baba ocağına ateş düştü.

1

Bugün öğlen saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aktütün yolunda meydana gelen olayda, PKK’lı teröristler tarafından yola önceden döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu Bilecikli Osman Er ve 4 arkadaşı şehit düştü.

 

Şehit düşen 5 askerden biri olan Bilecikli 1995/4 tertip Piyade Er Osman Er (21), Osmaneli’de babası İsmail Er ve Annesi Hayriye Er ile ikamet etmekteydi.

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ÜZDÜ

Şehit Osman Er’in Sosyal medya hesabında dün paylaşmış olduğu resim yürekleri dağladı. Er, sosyal medya hesabında paylaşmış olduğu Fotoğrafının altına “yarın göreve gidiyorum bakalım yarın ne olacak tehlikeli yere gideceğim” yazmıştı.


2


CENAZE YARIN KALDIRILACAK

Şehit olan Osman Er’in cenazesinin Bilecik Osmaneli ilçesinde, cenazenin yetişmesi durumunda öğlen namazını müteakip Ertuğrulgazi Camiinden kaldırılacağı öğrenildi.

 

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA

“10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkari/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, dört kahraman silah arkadaşımız olay yerinde, bir kahraman silah arkadaşımız ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

 

Haber228 olarak şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

ŞEHİT ATEŞİ BİLECİK’E DÜŞTÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin