ŞEHİT ÜNAL DEMİR’İN SİLAH ARKADAŞLARINDAN İFTAR YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyüklü Şehit Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir’in Hakkari Yüksekova 3. Dağ Komanda Tugayı’nda görevli silah arkadaşları Bozüyük’te iftar yemeği düzenledi.

Düzenlenen iftar yemeğinde dualar eşliğinde oruçlar açılırken, programa katılan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada “Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir’in Hakkari Yüksekova Dağ Komando Tugayı’nda görevli silah arkadaşları tarafından düzenlenen iftar yemeği için kendilerine teşekkür ediyor, şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

 

Programa katılan Bozüyük Garnizon Komutanı Yzb. Murat Günhan ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’ de Şehit Ünal Demir’i ve tüm şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirterek, şehit ailelerine sabırlar dilediler.

 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir’in babası Resul Demir ise oğlunun arkadaşlarına, birliğine ve iftar sofrasında bulunan tüm misafirlere teşekkür etti. Programda Başkan Bakkalcıoğlu iftarda bulunan şehit aileleri ve gaziler ile görüşerek bir süre sohbet etti.

 

Bozüyük Belediyesi hizmet binası önündeki alanda düzenlenen iftar yemeğine İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, STK temsilcileri, Şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İLGİLİ HABERLER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

ŞEHİT ÜNAL DEMİR’İN SİLAH ARKADAŞLARINDAN İFTAR YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin