SELİM YAĞCI MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİ UNUTMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanlığının gelenekselleştirdiği ve her ders yılı başında 1.sınıf öğrencilerimize hediye ettiği, eğitim setleri, Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş UÇKUN tarafından öğrencilerimize takdim edildi.

Bilecik Belediyesi tarafından, eğitime destek kapsamında 700. Yıl İlköğretim Okulu ve TOKİ İlkokulunda birinci sınıfında eğitim öğretim gören yaklaşık 150 öğrenciye ücretsiz olarak eğitim seti dağıtıldı. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 700. Yıl İlköğretim Okulunda yaptığı açıklamada, yeni öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temennisinde bulundu. Her yıl eğitime destek konusunda çaba gösterdiklerini anlatan Yağcı “Bugün bir geleneği devam ettirmek için bir araya geldik. Bilecik Belediye Başkanlığı olarak Belediye Başkanı olduğumuz yıldan itibaren hep bir eğitim öğretim projesini yapmak nasip oldu. Bazı projelerimiz artık geleneksel hale geldi.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise, bugün okullarda birinci sınıf öğrencilerine geleneksel hale gelen yardımcı ders kitabı dağıtım töreninde bir araya geldiklerini belirtti. Altınkaynak, “Aynı zamanda yine kendi öğrencilerimize hizmeti olan Bilecik çocuk dergisi dağıtımını da gerçekleştirdik. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Devlet ders kitaplarını ücretsiz dağıtıyor ama Bilecik de de güzel bir çalışma geleneksel hale gelmiş.Belediye Başkanımız seçildiği günden bu yana bütün 1’inci sınıf öğrencilerimize yardımcı kaynak kitap dağıtıyor ve buda bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Ben şahsım ve temsil ettiğim öğretmen arkadaşlarım ve bütün öğrencilerin adına teşekkür ediyorum. Bize olan bu desteklerin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

 

SELİM YAĞCI MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİ UNUTMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin