Selim Yağcı TBMM’de Bilecik Bozası, Bilecik Helvası, Osmanlı Şerbeti ve Bilecik Lokumu ikram etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerine Pazaryeri ilçemizin meşhur bozası, helva, Osmanlı Şerbeti ve lokum ikram etti.

Bilecik’in Ankara’daki temsilcisi Milletvekili Selim Yağcı, TBMM’nde çok güzel ve anlamlı bir çalışmaya imza attı.

 

Yoğun bütçe görüşmelerinin yapıldığı TBMM’de gündem arasında milletvekilleri ve basın mensuplarına boza ikram eden Milletvekili Selim Yağcı, büyük bir beğeni aldı.

 

Bilecik’in sevgi, kardeşlik ve hoşgörü şehri olduğunu dile getiren Milletvekili Selim Yağcı, Alp kıyafeti giyen Bileciklilerin de olduğu stantta, Bilecik’in yöresel lezzetleri hakkında da bilgi verdi.

 

Amaçlarının her ortamda hoşgörü ve güzelliği yaşatmak olduğunu vurgulayan Milletvekili Selim Yağcı; ‘’ Milletin evinde TBMM’de yoğun mesai harcadığımız Plan Bütçe Komisyonu Meclis Genel Kurulunda Değerli Milletvekili arkadaşlarımıza, ulusal basınımızın güzide temsilcilerine ve meclis çalışanlarına ilimizin meşhur olan yöresel tatlarını Bilecik Bozası, Bilecik Helvası, Osmanlı Şerbeti ve Bilecik Lokumlarımızı ikram ettik. Yoğun meclis çalışmalarına ara vererek, şehrimizin simgesi alpler ve yöresel kıyafetler eşliğinde yöresel tatlarımızı tanıttık ve hoş bir ortam oluşturduk. Bilecik Belediye Başkanı değerli dostum Nihat Can ve ekibine, Soydan Boza Sahipleri Mümin Soydan, Nurettin Soydan ve Muhittin Soydan’a tanıtım konusunda sağlamış oldukları destekler sebebiyle teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Selim Yağcı TBMM’de Bilecik Bozası, Bilecik Helvası, Osmanlı Şerbeti ve Bilecik Lokumu ikram etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. siyasal düşüncelerini onaylamıyorum . lakin ilimizin önde gelen gıda maddelerinin tanıtımını ÜLKE çapında TANITILMASINA önderlik etmenizden onur duydum . bu dönemde ilimiz ve ilçelerimiz adına bir çok yenilikler getirileceğine inancık arttı . bir CHP li olarak sizlere güveniyorum ve destek verdiğimiz TÜZÜN den henüz bir faaliyet göremedik . klasik tenkitler yerine yapıcılık bekler iken hayal kırıklığına uğradık . yerel seçimlerde bu görülecektir . sayın vekilim SELİM beye dilerim .

    Cevapla
  2. sayın vekıl şehrın tanıtımı ıçınmı yoksa kendı reklamı ıçınmı bunu yapıyor acaba.aynı duyarlılığı yenışehır yolu,hastane ve kamu kurumlarındakı sıyası tutum ıçınde gösterır umarım.

    Cevapla
  3. 15 Aralık 2018, 22:52

    Sayın vekilim;Kuruluş ve kurtuluşun şehri Ertuğrul sancağı Şeyh Edebali diyarı Bileceğimizi “Osmanlı Padişahları tarih şeridi” ile tarihi yönünü öne çıkardığınız gibi şimdi de yöresel lezzetleri ile Bileceğimizi ulusal basınımıza ve bütün Türkiyemize oradan dünyaya tanıtmanız dan büyük gurur duydum.Sizi canı gönülden tebrik ediyorum sayın vekilim. Allah başarılarınızı daim etsin.Saygılarımla.

    Cevapla
  4. Boza pazaryeri soydan marka fakat helva ve lokumun menşei belli değil Safranbolu lokumumu acaba merak ettim ???

    Cevapla
Bizi Takip Edin