Selim Yağcı: Terörü ve terör yoluyla birşeyler elde etmek isteyenleri lanetliyoruz..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Siir-Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK’lıların gerçekleştirdiği hain saldırı hakkında yaptığı açıklamada; ”Terörü ve terör yoluyla birşeyler elde etmek isteyenleri lanetliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasında bugün 8 askerimizin şehit edildiği haberini büyük bir üzüntü ile aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Siirt-Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK’lıların menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattığı alçak saldırıda 8 askerimiz şehit düşmüştür. Ülkemizin, milletimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına yönelik gölge düşürmek isteyen ve istikrarlı büyümesini bozmak amacıyla gerçekleştirilen bu ve bunun gibi tüm saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Ancak şuna da inanıyoruz ki aramıza nifak sokmak girişiminde bulunanların yapmış olduğu bu çirkin saldırılar yapanların başında patlayacak ve ellerinde kalacaktır.  Türkiye Cumhuriyeti bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine daha da kenetlenerek, bu hainlerin oyununu bozacaktır. Her zaman belirttiğimiz şekliyle terör yoluyla birşeyler elde etmek isteyenleri lanetliyoruz. Çünkü terörün, insani değerlerde hiçbir karşılığı yoktur ve olmayacaktır. Milletimiz, bu hain ve alçak saldırılar karşısında birliğinden, beraberliğinden ve sabrından ödün vermeyecektir. Devletimiz, bu hain saldırıları gerçekleştirenlerin kökünü kazımak amacıyla bütün kurum ve kanallarıyla uğraş vermektedir ve bu uğraşında başarılı olacaktır.

Bizleri millet olarak derin bir üzüntüye sevk eden bu saldırıda canlarını yitirmiş olan aziz ve kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, değerli ailelerine ve Türk Milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyor, Cenabı Allah’tan sabrı cemil niyaz ediyorum.

Selim Yağcı: Terörü ve terör yoluyla birşeyler elde etmek isteyenleri lanetliyoruz..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin