SELİM YAĞCI’NIN DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,”Şiddetin, haksızlığın birçok bölgede artarak devam ettiği, terörün küresel bir sıkıntı halinde geldiği günümüzde, daha fazla geç olmadan  barış ve adaletin dünyada tesisi için  herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz.” diye belirtti.

Yağcı, ”Dünya coğrafyasındaki birçok toplum ve ülkenin gelecekteki umudu haline gelen ülkemizin hızlı ilerleyişini durdurmak isteyenlere karşı bir ve beraber olmaya barış ve hoşgörüyü yaymaya daha çok ihtiyacımız var” düşüncesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

Bizler sevgi, dayanışma ve hoşgörü düsturunu ilke edinmiş  bir milletin yılmaz bekçileri olarak; tüm dünyada barış ve kardeşliği tesis eden “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” nasihatiyle Şanlı Osmanlı devletinden kalan aziz mirası, gerekse Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesi doğrultusunda geçmişte olduğu gibi bugün de bu hasletlerimizi ve kimliğimizi korumaya, bunun gereğini yapmaya aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Bizler; büyük değerleri olan, köklü bir tarihe sahip güçlü bir millet ve büyük bir  devletiz. Barış ve huzurumuza, birliğimize dirliğimize kast etmek isteyenler her zaman olduğu gibi bu günde çirkin yüzlerini göstermektedirler. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı, şehitlerimizin kanlarıyla ve canları pahasına bizlere emanet bıraktığı bu vatanda doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bir ve bütünüz. Birliğimize ve bütünlüğümüze kast etmek isteyenler tarihin her döneminde olduğu gibi bu günde, gerekli cevabı milletimizden ve devletimizden almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Hoşgörünün ve barış içinde birlikte yaşama kültürünün  benimsendiği, düşmanlıklardan, önyargılardan, nefretten ve savaştan arınmış bir dünyada insanlığın huzur ve mutluluk içinde geleceğe umutla bakması dileğiyle Dünya Barış Günü`nü kutluyorum.

SELİM YAĞCI’NIN DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin