SEMİH ŞAHİN MAZBATASINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı olan CHP’li Semih Şahin mazbatasını aldı.

Merkez İlçe seçim kurulu başkanından mazbatasını alan Şahin daha sonra Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yaptı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Şahin; “Atamızın huzurunda konuşmak benim için büyük bir onur” diyerek yarından itibaren hava sıcaklığının artacağını belirtti ve baharın geldiğini vurguladı.

Şahin konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hep birlikte Cumhuriyetimizi koruyacağız ve biz umudun iktidarı olarak geldik. Korkuyu yenerek geldik. Bizim için rakip yok bütün Bilecik bizim, 70 bin için geldik. Bundan sonra Bilecik’te yaşayanlar için çalışacağız, hep birlikte umudun iktidarı olarak geldik, hep birlikte gülerek, mutlu olarak yaşamak için çalışacağız. Bir arkadaşım dedi ki bana ben senden hiç bir şey istemiyorum. İnsanlar gülümsesin yeter dedi. Bugün de dedi ki sen 5 yıllık işi bir günde yaptın. Baktım ki gerçekten herkes gülümsüyor dedi. Hep birlikte bunu 5 yıl boyunca yapacağız ama 70 bin kişi için yapacağız. Ama herkes bizim vatandaşımız, herkese hep seçim vaatlerinde dediğim gibi Adaletli olacağız, biraz da kibar olacağız, fazla kibarlık kalmamış ama biz kibar olacağız.”

SEMİH ŞAHİN MAZBATASINI ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin