SEMPOZYUMDA BİLECİK ÖN PLANA ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı himayeleriyle Türkiye Belediyeler Birliğimizin organize ettiği Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılan Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Selim Yağcı ile Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin örnek çevreci projelerini sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ve çevreci projelerin sergilendiği programda; Bilecik Belediyesi ve Bilecik Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen Entegre Katı Atık Dönüşüm Tesisi, Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Bilecik Belediyesi Karbon Ayak İzi Belirleme Çalışması ile Bilecik Belediyesi Elektroflokülasyon Arıtma Tesisi gibi projelerimiz gösterildi.

 

Milletvekili Selim Yağcı gerçekleştirilen program hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katıldık. Birçok şehrimizden güzel eserlerin ve çalışmaların anlatıldığı programda bizler de Bilecik’imizdeki örnek ve çevreci projeleri, meslektaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk. Yerel Yönetimler olarak şehirlerimiz ve ülkemiz için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ise Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen oturumun son derece faydalı geçtiğini ve ilimiz için güzel değerlendirmelerin yapıldığını belirterek; ‘’Türkiye Belediyeler Birliğimizin organize ettiği Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında bugün çevre dostu şehirler ve şehir planlaması konulu oturumlara katıldık. Belediyemizde ilklerin şehri Bilecik’imize kazandırmış olduğumuz atık yönetimi, sıfır atık projelerimizin, verimlilik ve karbon ayak izi çalışmalarımız diğer illerimizde örnek oluyor.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ şeklinde açıklama yaptı.

SEMPOZYUMDA BİLECİK ÖN PLANA ÇIKTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 11 Ocak 2019, 08:56

    ama kagit, cam, plastik geri donusumune yonelik herhangi bir adim yok

    Cevapla
  2. Yol kenarlarını dolaşırsanız ne kadar sıfır atıkla çalıştığınızı anlarsınız.PARK VE BAHÇELER UYUZ KEDİ, KÖPEKTEN GEÇİLMİYOR.Çevrecilik lafla değil icraatla olur.Sayın başkanlar İnsanlar sizlere evirip çevirip akarsuları kirleten arıtma görüntülü tesisler kurun diye oy vermiyorlar.Sözünün eri işler yapın diye seçiyorlar.

    Cevapla
  3. Cuma günleri Milletin parasıyla yağlı ballı kutlama mesajları atmakla çevreci belediyecilik olmuyor.Şehirde içilen sudan, teneffüs edilen havaya kadar, açıkta Cuma namazı kılan vatandaşların haline kadar her işte vebalinizin olduğunu unutmayın.

    Cevapla
  4. 14 Ocak 2019, 10:00

    Mahallelere konulan cam kutu uygulaması tekrar gelsin yok dönüşümcü para kazansın diyorsanız lafım yok

    Cevapla
Bizi Takip Edin