Servet Yılmaz: Terör, zulümdür ve nereden gelirse gelsin kınanmalıdır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Diyarbakır’da saldırı sonucu şehit olan, Geçmiş dönem Diyarbakır il gençlik başkanı Yunus Koca için kınama mesajı yayınladı.

Diyarbakır’da hain saldırı sonucu Diyarbakır geçmiş dönem il gençlik kolları başkanımız Yunus KOCA kardeşimizi şehit ettiler. Rabbim şehadetini kabul eylesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Terör, zulümdür ve nereden gelirse gelsin kınanmalıdır!

1499623_10205224705009272_7974897461335313774_n

Ülkemize yönelik bu tür provakasyonlarla, yakın tarihte dahil olmak üzere karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugünde bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha oyunları boşa çıkarabilmeliyiz. Ak Parti İl Gençlik kolları olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz.

Kim ne derse desin ve bu hain saldırı kimin eliyle gerçekleştirilmiş olursa olsun; bu olay, emperyalistlerin ve kullandıkları taşeron örgütlerin, Ortadoğu’yu ve Türkiye’yi, kendi çıkarlarına uygun bir şekilde dizayn etmeye çalışanların projesidir. Allah halkımıza basiret versin. Bu aşağılık hainlerin kurdukları tuzakları başlarına geçirsin.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı
Servet YILMAZ

Servet Yılmaz: Terör, zulümdür ve nereden gelirse gelsin kınanmalıdır!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin