SEVGİ YOLU’NDA KEMAN EŞLİĞİNDE SEVGİLİLERİ KARŞILADILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Sevgi Yolu’nda keman eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara karanfil ve çeşitli hediyeler taktim edildi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da etkinliğe katılarak Sevgilileri keman eşliğinde karşıladı, karanfil ve hediyeler taktim etti, çay ve salep ikram etti.

 

Amaçlarının vatandaşlara mutlu bir anı yaşatmak olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bugün günlerden 14 Şubat Sevgililer Günü. Hemşehrilerimizle buluşmak, Sevgililer’le buluşmak istedik. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Bahane ettik. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Belediyemiz Sevgi Yolu’nda; Sevgililerle buluştuk. Yaşam kaynağımız olan Sevgi’nin etrafında buluşan vatandaşlarımıza karanfil ve çeşitli hediyeler taktim ettik, hatıra fotoğrafları çektik. Karın bereketi eşliğinde vatandaşlarımızla birlikte çay ve salep yudumladık.’’ ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can daha sonra Bilecik Belediyesi Milli Egemenlik Çay Bahçesinde vatandaşlarımızla çay ve salep içerek, sohbet etti.

 

Vatandaşlar da gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

SEVGİ YOLU’NDA KEMAN EŞLİĞİNDE SEVGİLİLERİ KARŞILADILAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. NİHAT BEY YOKKEN ÇEKİLEN RESİMLER EKSİK NEREDE GERİ KALANLAR.

    Cevapla
Bizi Takip Edin