Şeyh Edebali Türbesi Sosyal Donatı Alanı açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Türbesi mevkiinde yapımı tamamlanan “Sosyal Donatı Alanı”nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 14 yıllık Belediye başkanlığı süresince yapamadıkları ancak büyük önem arz eden bir tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şeyh Edebali Türbesi’ne yıllık yaklaşık 700 bin ziyaretçinin geldiğini aktaran Başkan Yağcı, şu bilgileri aktardı:

 

“Buraya gelen engelliler ve yaşlıların bir takım sosyal ihtiyaçları oluyor ve bu imkanlarını karşılayacak bir tesis buzamana kadar oluşturamadık. Bu süreç içerisinde özellikle osmanlı padişahları tarih şeridi ile birlikte günlük yaklaşık 3 bin ziyaretçi geliyor. Burada artık böyle tesislerin yapılması elzem bir hal almıştı. İnşallah bu tesisleri yapacağımız çevre düzenlemeleri ile birlikte gelen misafirlerimizin hizmetine açmaya devam edeceğiz.”

Milletvekili Eldemir ise Ertuğrul Gazi, Dursun Fakih ve Şeyh Edebaliyi ziyarete gelen vatandaşların artık bir takım eksiklikleri görmeyeceklerini ve daha rahat bir şekilde ziyaretlerini yapabileceklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesisin açılışı gerçekleştirildi.

 

Protokol üyelerinin sergiyi gezmesi ile devam eden açılış, şifalı pilav ikramıyla son buldu.

   

Şeyh Edebali Türbesi Sosyal Donatı Alanı açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 17 Mart 2018, 13:14

    5 dönümlük alanda neyle ugrasıyorusnuzz =) iki havuz koy acılış yapp hey allahım yaaa yatırım istiyoruzz biz ağac dikmekle havuz yapmakla olmaz yatırım istiyoruz sanayicleri tesvik edinn osmaneli gebzedeki sanayicleri cagrıyorrr yakın zmana bozuyuk gectği gbi osmanelide bizi gecicek

    Cevapla
  2. 18 Mart 2018, 02:27

    havuz açılışı olmuşş secimlerde o havuzz marifet görrsünüzz

    Cevapla
Bizi Takip Edin