“ŞİFA HAMAMI” HİZMETE AÇILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaltı köyünde şifalı suya sahip hamam, 20 yıl aradan sonra yeni yerinde, törenle hizmete açıldı.

Söğüt ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çaltı köyündeki şifalı hamam açılışına Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Erdal Küçük, İlçe Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Ak Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ile vatandaşlar ve Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant katıldı.

 

Halis Nalbant Söğüt ilçesinin turizm açısından canlanmakta olduğunu belirtip, “gündemimizde 90 yataklı, içinde restaurantları, toplantı salonları, erkek ve bayan havuzları ile saunaların olduğu bir otel prejemiz var.” diyerek yatırımların devam edeceği müjdesini  verdi.

 

Burada açıklamada bulunan Emine Büber, yıllardır şifalı olduğu bilinen fakat kullanılmayan şifalı su kaynağını yeniden değerlendirerek hizmete açtıklarını belirtti.

 

Büber; “38 derece sıcaklıkta olan kaynak su, romatizmal hastalıklarda, çiban ve kaşıntı gibi her türlü deri hastalıklarında, mide rahatsızlıklarında, uyuz hastalığında, nevrit, polenevrit ve kadın hastalıklarında faydalıdır. İçildiği zaman midenin çabuk boşalmasını sağlar, iştah açar, bağırsak ve safra kesesini de aktive eder.” ifadelerini kullandı.

 

“ŞİFA HAMAMI” HİZMETE AÇILDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. yalnız havuzun oraya ayakkabılarınız la girmeniz hiç hijyenik olmamış

  2. Dün açılan hamam bu gün kapalı tarikatta çok ayıp bilecik aşağı düşer buralarda

    Cevapla
Bizi Takip Edin