SINIR BOYUNDAKİ GÖNÜLDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, ve İnsani Yardım Vakfı Bilecik Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, Afrin operasyonu sonrasında güvenliği sağlayan ordu mensuplarımıza moral ve destek vermek amacıyla sınır boyu şehirlerimizden olan Kilis’i ziyaret etti.

İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanları, Kilis’te misafir ettiğimiz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Kilis’te Mülki İdare Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanları, burada yetkililerle görüşerek, Bilecik olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Bilecikli Belediye Başkanları ve heyet üyeleri, ziyaretinde yetkililer ve bölge sakinleri ile görüştü ve çocuklar ile bir araya geldi.

SINIR BOYUNDAKİ GÖNÜLDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin