SIRBİSTAN’DA BİLECİK RÜZGARI ESECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

   Taekwondo Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 1-2 Eylül’de Konya’da gerçekleştirilen Gençler Milli Takım seçmelerinde sporcu Pelin Yıldız Türkiye 3.sü olmuştur.

   Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Antrenör Mesur Düş ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Pelin Yıldız, seçmelerde 3. olarak 5-6 Aralık 2015 tarihinde Sırbistan’da yapılacak olan Gençler Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 

    Başarılı sporcuyu ve antrenörünü makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız,  başarılarından dolayı sporcuyu ve antrenörünü tebrik etti.

   Sporculardan gelen üst üste galibiyetlerin gurur verici olduğunu belirten İl Müdürü Yıldız,

    ‘‘ Sporcularımızdan gelen üst üste başarılar Bilecik Taekwondo’ su adına çok sevindirici bir durum. İlimiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi, özellikle taekwondo branşında çok güzel başarılara imza attık. Başarılı sporcularımızın Türk Milli Takımını ve Bilecik’i Dünya Şampiyonalarında da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz ’’dedi.

   Taekwondo antrenörü Mesur Düş’ü tebrik eden İl Müdürü Yıldız, sporcu Pelin Yıldız’ a da Dünya Şampiyonasında başarılar diledi.

 SIRBİSTAN’DA BİLECİK RÜZGARI ESECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin