SÖĞÜTTE BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYI OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış Cila Söğüt Ak Gençlik: Bilecik söğüt ilçesinde 2015 yılından itibaren ilim yayma cemiyeti söğüt şubesinde görev yapan Ali Ayvaz , 31 mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den söğüt belediye meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

 

Aday adayı Ali Ayvaz; “Cumhurbaşkanımızın “gençler şahlanışımız ve yükselişimiz sizsiniz” sözünü edinerek çıktığım bu yolda söğütümüzün genç bir evladı olarak söğütümüze hizmet etmeyi Rabbim bize de nasip eder inşallah.” ifadelerini kullandı.

 

Söğüt AK Parti Gençlik kolları Başkanı Barış Cila;”Tarihimizde ilk kez ejdat şehri olan söğütte genç kadromuzda bir belediye meclis üyesi çıkardık.partimiz her zaman gençlere sahip çıkıyor ve büyük önem veriyor. Cumhurbaşkanımızın da gençler konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz .bu duygu ve düşüncelerle seçilecek Ali Ayvaz kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

SÖĞÜTTE BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYI OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 Aralık 2018, 10:23

    hizmet ettigin yolda Rabbim seni hizmetten ayirmasin kardesim cani gonulden destegimi hicbir zaman eksik etmeyecegim. Reisimizin dedigi gibi gencler herdaim ilk 11 de yer alacak insallah

    Cevapla
  2. 5 Aralık 2018, 12:46

    Başta bizlere bu şahlanışta destek olan ve her sahada destek ve imkan veren cumhur başkanımıza tesekkur ederiz. Ali kardeşimize de çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Destegimiz seninle teskilatimiz var olsun .

    Cevapla
Bizi Takip Edin