SÖĞÜT’TE FETÖ OPERASYONU: 5 KİŞİ TUTUKLANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik Bilecik’in Söğüt ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alından 11 kişiden 5’i tutuklandı.

 

Söğüt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 21 Eylül çarşamba günü sabah saatlerinde 12 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden biri emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılmış, 10’u adliyeye sevk edilmişti.

 

Adliyeye çıkartılan 10 şüpheliden S.A (emekli işçi), A.G. (esnaf), H.Ç. (emekli öğretmen), G.Y. (esnaf), ve M.T. (işçi) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M tipi cezaevine gönderilirken, diğer 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

1 2

SÖĞÜT’TE FETÖ OPERASYONU: 5 KİŞİ TUTUKLANDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 25 Eylül 2016, 21:11

    fetoşçular utanmadan birde kendini saklıyor
    gerçekten fetoşçu iseler inşaallah cezaevinden çıkamazlar

    Cevapla
  2. bu konuda akp ilçe başkanı ve diğer yetkili kişiler hemşehrilerine sahip çıkmalı…bu partimiz adına da gereklidir… bütünleştirci olduğumuzu halk görmeli.. hem öyleki sabah gördüğün kişi akşama kadar bir daha görürsün mutlaka o kadar küçük bir ilçe… herkes birbirini tanır… bence hata ediliyor… söğütlü söğütlüye sahip çıkmazsa yakında birbirlerinin yüzüne bakamaz olurlar…

    Cevapla
Bizi Takip Edin