Şok karar! Bilecik’te Amatör Maçlar İptal Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, ülkemizde amatör maçlarda artan şiddet olayları nedeniyle müsabakaların bu hafta oynanmayacağını bildirdi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de 4-5-6 Ocak tarihlerinde oynanması gereken futbol karşılaşmalarının iptal edildiği duyuruldu.

 

İSTANBUL’DA 17 YAŞINDA GENÇ ÖLDÜ

İstanbul’da geçtiğimiz hafta Süper Amatör Ligde mücadele eden Yıldırım Bosna-Küçükköy maçı öncesinde her iki takım taraftarları arasında çıkan arbedede Muhammed Yücel isimli 17 yaşında bir genç yaşamını yitirmişti. Diğer illerde de çeşitli olaylar çıkmıştı.

 

TFF Amatör Kurul başkanlığı tarafından herkesin kendisine çeki düzen vermesi ve olayların en aza indirilmesi amacıyla böyle bir karar alındı.

 

Bilecik’te de tüm amatör maçlar 4-5-6 Ocak tarihleri arasında oynanmayacak, konu hakkında ASKF Başkanlığı ve futbol il temsilciliği tarafından ertelenen maçlar hakkında açıklama yapılacak.

 

U17 Gençler Liginde 6 Ocak günü oynanacak Osmaneli Gençlerbirliğispor-Gölpazarı Belediyespor, Bilecikspor-Ertuğrulspor, 1299 Bilecik Kulübü -1308 Osmaneli Belediyespor ile U15 Gençler Ligi’nde oynanacak 1299 Bilecik Kulübü-Gölpazarı Belediye Spor, Bilecikspor-Bozüyük İdmanyurdu Spor, Vitraspor-1308 Osmaneli Belediyespor ve Dodurgaspor-Osmaneli Gençlerbirliğispor müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

 

Şok karar! Bilecik’te Amatör Maçlar İptal Edildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin