Spor Toto Ümitler Mix 1. Lig 1. Etap Judo Müsabakaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı’nın 2018 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Ümitler Mix 1. Lig 1. Etap müsabakaları açılış töreni ile start aldı.

Seremoniye Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Türkiye Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan ve ASKF Başkanı Nusret Tosun ile 15 ilden gelen antrenörler, idareciler, sporcular, hakemler ve davetliler katıldı.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ata yadigarı şehrimizde judo müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan oldukça mutlu olduğunu söyledi. Başkan Can, genç sporculara seslenerek, “İçinizden Avrupa ve Dünya şampiyonlarının çıkacağına olan inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

 

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yapmış olduğu açılış konuşmasında;

“Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun simge şehri, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” diyen Şeyh Edebali’nin diyarı, Ertuğrulgazi’nin Sancağı Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

Seremoni sonrası Türkiye Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız protokole plaket takdiminde bulundu​.

Spor Toto Ümitler Mix 1. Lig 1. Etap Judo Müsabakaları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin