SRC EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük ilçesinde hizmet verecek SRC Eğitim Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 1

Bakanlık onaylı SRC Eğitim Merkezi 4 Eylül Mahallesi İsmet İnönü Caddesi No:255/A’da sürücülere hizmet verirken merkezde SRC 1, SRC 2, SRC 3, SRC 4 ve ODY ÜDY belgeleri verilecek.

SRC Eğitim Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, eski Milletvekili Fahrettin POYRAZ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, Belediye Meclis Üyeleri, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, TSO Başkanı Buğra LEVENT, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Milletvekili Halil ELDEMİR, ilçede uluslararası sürücü belgesi üzerine büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek, eğitim merkezinin hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI da önceden Bilecik, Bozüyük ve diğer ilçelerde yaşayan vatandaşların, SRC belgesi alabilmek için çevre illerdeki eğitim merkezlerine gitmek zorunda kaldıklarını, şimdi ise hizmetin Bozüyük’e geldiğini belirterek “Avrupa’da sürücü belgelerinin geçerliliği konusunda önemli bir ihtiyaç olan bu belgelerin temin edilmesi için ilçemizde açılan kursumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SRC Eğitim Merkezi’nin açılışı yapılan konuşmaların ardından hayır duaları eşliğinde kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Açılış programının devamında iş yeri yetkilisi Erdinç GESGE tarafından eğitim merkezinde yapılacak çalışmalarla ilgili tanıtıcı bilgi verildi. Otobüs, kamyon, kamyonet ve benzeri araçların ruhsatlarında hususi, ticari yazılmasına bakılmaksızın hususi araçlarda ticari anlamda yolcu ve yük taşıdığı takdirde SRC belgesi alma zorunluluğu bulunduğu ve vatandaşların cezai yaptırımla karşı karşıya kalmamaları ve detaylı bilgi almak için SRC Eğitim Merkezine başvurabilecekleri belirtildi.

Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 7 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 6 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 5 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 4 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 3 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 2 Bşk- SRC Eğitim Merkezi Açılışı 1

SRC EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin