SUDANLI BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sudan’dan gelen Belediye Başkanları Bozüyük’te ağırlandı.

bilecik haberleri

Hayrat Vakfı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Kırgız aracılığıyla ülkemize gelen Sudanlı Belediye Başkanları Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI tarafından ağırlandı. Başkan BAKICI, Sudanlı Belediye Başkanları ile görüşerek  meslektaşları ile Türkiye ve orta doğudaki belediyecilik üzerine sohbet etti. Öncelikle birlikte yemek yiyen grup karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

 

Burada fotoğraf çektirmek isteyen bir genci kırmayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın misafirlerinden müsaade isteyerek masadan kalkması Sudanlı meslektaşları tarafından büyük takdir kazandı. Daha sonra birlikte seyir terasına geçen Belediye Başkanları ve beraberindekiler buradaki eşsiz Bozüyük manzarasının tadını çıkarttı. Ardından karşılıklı olarak plaketler verilirken Sudanlı misafirler göstermiş oldukları misafirperverlik nedeniyle Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

 

Başkan BAKICI ayrıca Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası’na gelen vatandaşlarla da görüşerek onlarla bir süre sohbet etti.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

SUDANLI BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BOZÜYÜK ÇIKARMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin