TAM DONANIMLI SAĞLIK OCAĞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon Mahallesi sakinlerine, tam donanımlı ve yeni yüzüyle hazırlanan Sağlık Ocağının kısa süre sonra hizmet vereceği müjdesini verdi.

Şehrin birçok mahallesinde vatandaşların memnun edecek projelere imza atan Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde atıl ve kullanılmayan Sağlık Ocağı, yeni yüzü ve tam donanımlı şekliyle hizmet verecek.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilecek çalışma hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Bilecik Belediyesi olarak her bir mahallemizi güzel hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. İstasyon Mahallemiz için yapımı devam eden İstasyon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Donatı Alanları projemiz kapsamında hazırladığımız yeni Sağlık Ocağımız tamamlandığında vatandaşlarımıza hizmet verecek. 2 Hekimlik Sağlık Ocağı ile mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacak. Sosyal Yaşam Merkezi ve Donatı Alanı çalışmamız tamamlandığında burası mahallemizin en işlevsel ve en cazip merkezi haline gelecek. Yeni Sağlık Ocağımız şimdiden Mahalle Sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

TAM DONANIMLI SAĞLIK OCAĞI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Kaç kişi müşteri garantisi var???

    Cevapla
  2. 13 Şubat 2019, 15:47

    Keşke üç ayda bir seçim olsa memleket kanada olur valla =)

    Cevapla
Bizi Takip Edin