Tarım Haberlerinde Çiftçinin Yeni Pusulası: “Ciftcidostu.com”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARINCA MİSALİ…

 

Yıllardır, buğday, arpa, kiraz, vişne, kayısı, erik, elma, ceviz, yonca, badem, domates, salatalık, biber üreten ve satan büyükbaş hayvan yetiştiren, bunlardan elde ettiği süt ile süt ürünlerini satarak geçimini sağlayan köylü ailelerin çocuklarıyız.

 

Dedelerimizden gördük tarımı, anne ve babalarımızla sürdürdük. Halen içindeyiz ve sektörün boğuştuğu sorunları bizzat yaşayarak gören, bilen kişileriz.

 

20 yıla yakın gazetecilik yaptıktan sonra bir adım atalım istedik ve tarım sektöründe sadece verilen “müjde”leri değil yaşanan sorunları da aktaralım, ilgililere duyuralım üretici adına az da olsa fayda sağlayalım diye yola çıktık.

 

Ateşe su taşıyan karınca misali safımız belli; üretimden, üreticiden, çiftçiden, hayvan yetiştiricisinden, tüketicinin sağlıklı ve ucuz gıda tüketmesinden tarafız.

 

Herhangi bir siyasi partinin değil ülkenin dört bir yanında birçok zorlukla mücadele ederek üretmeye çalışan üreticiden yanayız.

 

Karşıyız, kendi kendine yeten tarım ülkesinin kırmızı et ithalatına, saman ithalatına, buğday, pirinç, susam, zeytinyağı ve diğer tarım ürünlerinin ithalatına karşıyız.

 

Girdi fiyatları yükselirken kazancı aynı yerde kalan, ama aracıların büyük kazançlar sağladığı sisteme karşıyız.

 

Bu çerçevede, ülkenin dört bir yanında emek sarfeden, sıcağın altında, karda kışta çamurda özveriyle üretim yapan çiftçinin haklarını gözetme adına, tarımsal üretimin gelişmesi için “bismillah” diyerek yola koyulduk. Tarım haberleriyle, ülke tarımına destek olmayı amaçlıyoruz.

Tarım Haberlerinde Çiftçinin Yeni Pusulası: “Ciftcidostu.com”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin