TAYİNİ ÇIKAN VE EMEKLİYE AYRILAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne atanan Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mahmut Baytüz ile emekliye ayrılan Mahalli İdareler Müdürlüğü personeli Hacer Öztürk için veda yemeği düzenlendi.

PelitözüGölpark Gökkaya Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Halil İbrahim Acır ve Mustafa Güney ile Valiliğe bağlı kurum ve şube müdürleri ile personel katıldı.

Vali Nayir, Kocaeli Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak atanan Baytüz’e yeni görevinde başarı dileğinde bulunurken, emekliye ayrılan Öztürk’e yeni hayatında sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.

Memuriyette her başlangıcın aynı zamanda , bir ayrılışın işareti olduğunu ifade eden Vali Nayir, “Memuriyetin tecellilerinden birisi de budur. Bu ayrılışlar ve emekliye ayrılmak ya da bir başka görev yerine gitmek şeklinde oluyor. Bir arkadaşımız 28 yıl memuriyet hizmetinden ayrılıp, sivil hayatta hayatını devam ettirecek, diğer arkadaşımız da 14 yıl Bilecik’te hizmet verdikten sonra başka bir ilde görevine devam edecek. Görev sürelerince yapmış oldukları çalışmalardan memnun olduk. Her ikisine de bundan sonraki çalışma ve emeklilik hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak atanan Baytüz ve emekliye ayrılan Mahalli İdareler Müdürlüğü personeli Öztürk de katılımlarından dolayı Vali Nayir’e, Vali Yardımcılarına ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

MUH_5539 MUH_5496 MUH_5505 MUH_5523 MUH_5535

TAYİNİ ÇIKAN VE EMEKLİYE AYRILAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin