Tek Amacı Tekerlekli Sandalye Alabilmek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Medine Erva Yanar isimli kız öğrenci yaşlılar evine destek için 3 çuval mavi kapak teslim etti.

Ankara, Pınar Eğitim Kurumu Yenimahalle Kampüsü İlkokul öğrencilerinden Medine Envar Yanar okuldaki arkadaşları ile birlikte topladıkları 3 çuval mavi kapağı annesinin ilçesine getirerek Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e ilçedeki yaşlılar evine tekerlekli sandalye almaları için teslim etti.

Belediye Başkanı Tekin, minik öğrenciden kapakları teslim alarak gösterdikleri duyarlı davranış nedeniyle Yanar ve Ankara’daki öğrenci arkadaşlarına, bunlara destek olan öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Yanar, “ Biz Ankara’da Pınar Eğitim Kurumu Yenimahalle Kampüsü İlkokul öğrencilerinden okulumuzdaki tüm arkadaşlarımız ile böyle bir kampanya başlattık. Özellikle Pazaryeri ilçesinin ilk kadın Belediye Başkanı olan Zekiye ablama destek olmak ve ilçedeki yaşlılar evine tekerlekli sandalye kazandırmak için anne ve babamla birlikte Ankara’dan Bilecik Pazaryerine geldik.” dedi.

Tek Amacı Tekerlekli Sandalye Alabilmek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin