Telefondan günlük para kazanmak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba, bugün sizlere telegram uygulaması ile telefonunuzdan yada bilgisayarınızdan nazıl para kazanacağınızı anlatacağım.
Whatsapp benzeri bir uygulama olan Telegram ile Ücretsiz bitcoin kazanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere telegram, whatsapp tan farklı olarak kullanıcılarına kendini özelleştirme imkanı sunuyor. Bu sayede telegram üzerinde kurulan bir bot sayesinde Bitcoin kazanabilir ve kazandığınız bitcoinleri nakite çevirebilirsiniz..

PEKİ NASIL YAPACAĞIZ BUNU?

Android için Google Play Store üzerinden, İOS cihazlar için ise App Store üzerinden “telegram” uygulamasını indirip telefonunuza kuruyorsunuz. Daha sonra sizler için aşağıda paylaştığım bot linkine tıklayarak telegram üzerinde açıyor ve start a basıyorsunuz.

 

Bota’ya giriş yapıp start a bastığınız anda artık kazanmaya başlıyorsunuz ve bot size 100 yıldız veriyor. Uygulamada yıldızlar size işlemci almanızı sağlıyor.

 

Her 6 saatte bir yıldız olarak bonus alacaksınız. İşlemciler her saatte satoshi üretecek. 100 bin satoshi’ye ulaştığınızda paranızı çekebileceksiniz. Aldığınız işlemciye göre saatlik kazanacağınız satoshi miktarı artacak. Burada amaç daha fazla yıldız kaznamak yada para yatırarak yıldız satın almak. Bu yıldızlarla da işlemcileri büyüterek satoshi miktarını artırmak.

 

Yatırım yaparsanız daha büyük işlemci alıp daha fazla kazanabilirsiniz. Ben 0.06 btc yatırım yaptım. Yaklaşık 390$ tabi benim amacım ayda 5-6 bin kazanmaktı.

 

Ayrıca sizin de her referansınız için size 90 yıldız verecek. 10 referans yapsanız 900 yıldız, 100 referans 9 bin yıldız demek. Ben par yatırmam referans kasarım derseniz bu da size kalmış.

 

TELEGRAM BOT LİNKİ:

t.me/Bitcoin_Cloud_Mining_bot?start=607306527

(Telegram ı kurduktan sonra linke tıklayıp start demeniz yeterli)

 

Youtube detaylı anlatım:

https://i.hizliresim.com/oVpMb7.jpg Yatırım dekontu

 

https://i.hizliresim.com/g6p17b.png Çekim dekontlarından biri

 

Diğer Telegram Botlarından kazandığım ve etheryum hesabıma gönderilen tokenler : https://i.hizliresim.com/mop0j2.png

Telefondan günlük para kazanmak!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin