Temsili validen çocuk parkı talebi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, Valilik ve çeşitli kurumların makamları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında temsili olarak ilkokul öğrencilerine bırakıldı.

Vali Bilal Şentürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Büşra Çayır’a devretti.

 

Temsili Vali Çayır’a eşlik eden arkadaşları Hilal Yalı Ertürk ve Emir Kemal Sakarya ile tüm çocukların bayramlarını kutlayarak, arkadaş seçimi, valinin görevleri ve kitap okumanın önemi ile ilgili çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Şentürk,

 

”Başarının sırrı disiplinden geçer. Kafanıza takılan her konuyu araştırın. Kitap okumak bardağa su doldurmak gibidir. Bardak doldukça yani kitap okudukça etrafınıza kitap gibi konuşmaya başlarsınız. Kitaplardaki bilgileri özümseyip davranışlarınıza döndürdüğünüz zaman doğru insan olursunuz.” ifadesinde bulundu.

Bilecik’teki öğrenciler adına Valilik koltuğuna oturmanın heyecan verdiğini ifade eden temsili Vali Çayır, ‘Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran ve bize bu güzel Bayramı armağan eden Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e tüm çocuklar adına bir kez daha teşekkürlerimi ve saygılarımı arz ediyor, tüm dünya çocuklarına barış ve huzur dolu bir dünya diliyorum.” dedi.

 

Temsili Vali Çayır, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i arayarak, çocuk oyun parklarının artırılmasını ve bakımını isterken, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’dan da okul giriş çıkışlarında güvenlik tedbirinin artırılmasını istedi.

Temsili validen çocuk parkı talebi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin